5 inredningsdetaljer du borde byta ut på direkten

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Tvättkorgen, papperskorgen och den där fula tvålen i badrummet. Det finns några enkla knep du kan gå efter om du vill piffa upp hemmet.

1. Den där fula tvålen

Är du typen hemma som har en tvål i en ful plastförpackning som står i badrummet eller diskmedel i originalförpackningen (som står framme)? Då tycker vi du borde investera i en fin tvålpump och istället fylla på den med ny tvål. Då kan du välja den billigaste tvålen när du handlar, men i hemmet ser den riktigt lyxig ut! 

Bildkälla: MIO

2. Papperskorgen

Öppen papperskorg, som alltså bara är som en stor korg, är varken fräscht eller snyggt. Det kan börja lukta sopor i badrummet eller hemmet och alla dina gäster ser vad du slängde senast. Investera istället i en papperskorg med lock! 

Bildkälla: IKEA

3. Dassiga lakan

Var det länge sedan du köpa nya påslakan eller lakan? Dassiga lakan ser verkligen inte inbjudande ut. Byt ut dem ibland och piffa upp sovrummet! 

4. Tvättkorgen

Tvättkorgen är som papperskorgen. Har du en tvättkorg utan lock så händer det ofta att kläder hamnar utanför, korgen blir alldeles för full och dina smutsiga kläder blir en del av inredningen, istället för att gömma undan. Köp en fin tvättkorg med lock, så kommer du aldrig ha problemet med (synlig) smutsig tvätt i hemmet! 

Bildkälla: IKEA

5. För mycket kläder i hallen

Istället för att ha 10 jackor, 10 par skor, 17 sjalar och massa annat som hänger i hallen så borde du hänga undan kläderna du inte använder, ställa undan skorna och bara ha det som du använder vardagligen. Då kommer du komma hem till en luftig hall, något som är riktigt underskattat.


Mer:

5 misstag du gör när du inreder sovrummet – och hur du rättar till dem

Gilla Modette på Facebook!