Missade du detaljen i Benjamin Ingrossos jacka under Eurovision?

- Foto: Stina Stjernkvist/TT
Dela på Pinterest
I lördags representerade Benjamin Ingrosso Sverige under Eurovision Song Contest 2018 i Portugal. Under showen bar han en outfit med en detalj som fick hans mamma Pernilla Wahlgren att lyfta på ögonbrynen.

Under Benjamin Ingrossos framträdande i Eurovision song contest 2018 räckte inte hans sång, dans och show till en förstaplacering. Men om publiken hade vetat om detaljen i hans outfit så hade han antagligen lyckats charma till sig vinsten.

Du missade antagligen också detaljen som fick Pernilla Wahlgren att lyfta på ögonbrynen när hon såg vad som hade inspirerat Benjamins klädval.

Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT

Nej, Benjamins val av outfit sträcker sig till en tid långt innan hans medverkan i Eurovision. Ja, så långt bak som år 1978.

Inspirationen verkar nämligen ha varit från hans mamma, antyder Pernilla Wahlgren på sin Instagramstory.

Bildkälla: Instagramstory/Pernillawahlgren

Bildkälla: Instagramstory/Pernillawahlgren

Så Benjamins jacka under framträdandet i finalen kan ha varit en fin hyllning till mamma Pernilla. Och hur gulligt hade inte det varit?

Vi hade inte heller tackat nej till att sno stilen från Pernillas 80-talslook med lackjackan som faktiskt blivit en stor trend idag. 

Bildkälla: Instagramstory/Pernillawahlgren

Även om Benjamins framträdande i Eurovision inte ledde till en pallplats så är han glad ändå och han kan även skämta om de dåliga röstresultatet han fick av tittarna. Igår delade Benjamin med sig av en bild som gjorde succé på Instagram och fick alla att garva. Se den roliga bilden här!

Mer:

Benjamin Ingrossos bild efter Eurovision gör succé på Instagram

Lyssna på Benjamin Ingrosso och Felix Sandmans nya låt här

Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT