Varning för nostalgichock! Backstreet Boys har släppt en ny låt

- Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/SVEN SIMON
Dela på Pinterest
90-talet är inte bara tillbaka när det gäller mode, nu kommer även musiken. Backstreet Boys har nämligen släppt en helt ny singel – och alla är i total chock.

Backstreet Boys är pojkbandet som var tokheta under 90-talet och tidigt 00-tal. Flera av oss har vuxit upp med hitlåtar som "I Want It That Way" och "Everybody", och fortfarande blir det kaos på dansgolvet när dessa godingar sätts på.

Bandet grundades 1993 och består av Nick Carter, Brian Littrell, AJ McLea, och Howie Dorough. Idag är samtliga i 40-årsåldern och har familj och barn.

MEN, glädjande nyheter för alla Backstreet Boys-fans. Pojkbandet (eller numer kanske gubbbandet) är nämligen tillbaka med ytterligare en superhit.

"Ursäkta för pappaskämtet, men... Vi är tillbaka ;)" skriver de på sin officiella Instagram.

Den heter "Don't Go Breaking My Heart" och låten släpptes i torsdag, 17 maj. Redan nu har musikvideon fått över 2,5 miljon visningar på Youtube och vi kan bara gissa att den snart finns på topplistorna här i Sverige.

Fansen är nu i total chock och hoppas såklart på att flera låtar ska släppas. Enligt uppgifter ska även bandet ut på turné. Och vi hoppas såklart att de svänger förbi Sverige, så flera av oss får återuppleva vår tonår en gång till.

Lyssna på låten nedan, visst är det en superhit ändå?

Mer:

Missade du detaljen i Benjamin Ingrossos jacka under Eurovision?

Gilla Modette på Facebook!