Här är Bianca Ingrosso när hon sjunger – och det är så vackert

Bianca Ingrosso, musik
Här kan du höra Bianca Ingrosso sjunga. - Foto: Bianca Ingrosso
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har flera gånger fått försvara sig själv och sina talanger, men i en video visar hon upp när hon sjunger och det låter fantastiskt vackert.

När det stod klart att Bianca Ingrosso skulle sitta i juryn för Talang 2017 så ifrågasatte många vilka talanger hon själv hade.

I familjen Wahlgren/Ingrosso så sysslar i princip alla med musik. Pernilla Wahlgren är en av Sveriges mest folkkära artister, storebrorsan Oliver Ingrosso jobbar som DJ och musikproducent och lillebror Benjamin Ingrosso representerade tidigare Sverige i Eurovision.

Bildkälla: Instagram/BiancaIngrosso

Bianca har inte satsat på musiken, även om hon antagligen skulle göra succé som artist med tanke på hennes vackra sångröst som hon visar upp i videon hon delat.

Även om Bianca har en otrolig röst likt mamma så har hon inte velat sjunga och i videon skriver hon också att det antagligen inte kommer ske igen.

"Tillbakablick till då jag vågade sjunga... Aldrig igen haha", skriver hon till videon. 

Men ännu en gång till blev det! Nyligen, våren 2019, sjöng hon och Alice Stenlöf en kärlekslåt under deras showcast i Globen för uppåt 10 000 personer.

Bildkälla: Instagram/BiancaIngrosso

Lyssna när hon sjunger i videon ovan!

Mer:

Så här såg kändisarna ut på Billboard Music Awards röda matta 2018