Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här är Bianca Ingrosso när hon sjunger – och det är så vackert

Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har flera gånger fått försvara sig själv och sina talanger, men i en ny video visar hon upp när hon sjunger och det låter fantastiskt vackert.

När det stod klart att Bianca Ingrosso skulle sitta i juryn för Talang 2017 så ifrågasatte många vilka talanger hon själv hade. Och nu delar Bianca videon som tystnar alla som ifrågasatt henne en gång för alla.

I familjen Wahlgren/Ingrosso så sysslar i princip alla med musik. Pernilla Wahlgren är en av Sveriges mest folkkära artister, storebrorsan Oliver Ingrosso jobbar som DJ och musikproducent och lillebror Benjamin Ingrosso representerade just Sverige i Eurovision härom veckan.

Bildkälla: Instagram/BiancaIngrosso

Bianca har inte satsat på musiken, även om hon antagligen skulle göra succé som artist med tanke på hennes vackra sångröst som hon visar upp i videon hon delat.

Även om Bianca har en otrolig röst likt mamma så har hon inte velat sjunga och i videon skriver hon också att det antagligen inte kommer ske igen.

"Tillbakablick till då jag vågade sjunga... Aldrig igen haha", skriver hon till videon.

Bildkälla: Instagram/BiancaIngrosso

Så, det här kan vara din enda chans att få hör Bianca Ingrossos sångröst. Lyssna på när hon sjunger i videon ovan.

Mer:

Så här såg kändisarna ut på Billboard Music Awards röda matta 2018