Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Allt om Phillipe Cohen – Bianca Ingrossos pojkvän

Här är allt du måste veta om paret Bianca Ingrosso & Phillipe Cohen.

Dela på Pinterest
Phillipe Cohen känner du antagligen igen som Bianca Ingrossos pojkvän från Wahlgrens Värld. Men vem är han, egentligen?

Hur gammal är Phillipe Cohen?

Phillipe Cohen är född 1994. Han fyller år den 10 april och är idag 25 år gammal.

flippcohen
Foto: Instagram/flippcohen

Var kommer Phillipe ifrån? Och var bor han idag?

Phillipe kommer från Göteborg där han är född och uppvuxen. Phillipe har varit bosatt i London, Storbritannien. Där läste han Business Management och under våren 2018 tog Phillipe examen och flyttade hem till Sverige. Under en kort period bodde han tillsammans med Bianca innan paret valde att flytta isär. Idag bor han i Stockholm.

Vad har Phillipe pluggat?

Han har studerat Management Economic på Regent's University i London, en utbildning som är på tre år. Han blev klar i maj 2018 och har flyttat tillbaka till Sverige. 

Hur träffades Phillipe och Bianca?

Bianca och Phillipe träffades för första gången i Marbella, men då hände det ingenting mellan paret. Sedan träffades de på Café Opera i Stockholm och där började de hänga – och kärlekshistorien startade.

Bianca Ingrosso och Phillipe
Foto: Instagram/ biancaingrosso

Vad har Phillipe jobbat med tidigare?

Phillipe har arbetat som både bartender och butiksbiträde. På bilder från Nelly.com's midsommarfest såg vi honom bakom baren.

Var kommer Phillipe ifrån?

Phillipe är från Göteborg. Hans familj har rötter i Israel och paret har även varit där på semester, något som sett otroligt mysigt ut. 

Vad har Phillipe för hobbys?

Ett klart intresse hos Phillipe är matlagning och då främst det italienska köket. Intresset är så stort att han till och med nyligen startade en egen Youtube-kanal. Den första videon där han lagade en pasta Pomodoro, har redan cirka 500.000 visningar och antalet subscribers bara stiger och stiger. Wow, bra jobbat Phillipe! 

När gjorde Phillipe och Bianca slut?

I början av 2019 gick Bianca ut med att paret gjort slut under ett pressevent för Wahlgrens Värld säsong 5. Hon berättade att det är slut, men att hon mår bra. 

När blev Bianca och Phillipe tillsammans igen?

I podcasten "Har du sagt A får du säga B" avslöjade Bianca i april 2019 att hon och Phillipe hade hittat tillbaka till varandra igen (här kan du läsa mer om det!). Men det dröjde inte länge innan Biancas följare började spekulera igen. Var de fortfarande ett par? Efter nyårsafton 2019 fick vi ett tydligt svar. På Instagram gav Bianca nämligen en ordentlig kärleksförklaring till pojkvännen Phillipe. 

"Jag älskar dig så obeskrivligt mycket och du gör mig till den bästa Bianca jag kan vara. Tack för att jag får leva livet med dig och ingen annan."

Bianca Ingrosso
Foto: Instagram/ biancaingrosso

När Bianca Ingrosso sökte efter sin första assistent blev det Lovisa Worge som kammade hem jobbet som flera tusen tjejer sökte. Ta reda på mer om henne i videon.

Mer: 

Vill du jobba med Bianca Ingrosso? Nu söker hon en assistent