Mest läst

Allt om Phillipe Cohen – Bianca Ingrossos pojkvän

Dela på Pinterest
Phillipe Cohen känner du antagligen igen som Bianca Ingrossos pojkvän från Wahlgrens Värld. Men vem är han, egentligen?

Hur gammal är Phillipe Cohen?

Phillipe Cohen är född 1994 och fyller år den 10 april.

Var kommer Phillipe ifrån? Och var bor han idag?

Phillipe kommer från Göteborg där han är född och uppvuxen. Phillipe har varit bosatt i London, Storbritannien. Där läste han Business Management och under våren 2018 tog Phillipe examen och flyttade hem till Sverige. Under en kort period bodde han tillsammans med Bianca innan paret valde att flytta isär. Idag bor han i Stockholm.

Vad har Phillipe pluggat?

Han har studerat Management Economic på Regent's University i London, en utbildning som är på tre år. Han blev klar i maj 2018 och har flyttat tillbaka till Sverige. 

Hur träffades Phillipe och Bianca?

Bianca och Phillipe träffades för första gången i Marbella, men då hände det ingenting mellan paret. Sedan träffades de på Café Opera i Stockholm och där började de hänga – och kärlekshistorien startade.

Phillipe och Bianca. Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice

Vad jobbar Phillipe med?

Phillipe har arbetat som både bartender och butiksbiträde. På senaste tid har han blivit allt mer frekvent på sin egen Youtube-kanal "Philippe Cohen" där han lagar älskvärd mat. Hans recept har gjort sig omåttligt populära bland svenskarna. Tidigare avslöjade även Philippe att han bestämt sig för att öppna en egen krog tillsammans med ett gäng vänner. Restaurangen, som ska få namnet "Ted", kommer ligga i centrala Stockholm och ska bjuda på en familjär känsla av att "komma hem". Det skriver Philippe på sin Instagram. 

Var kommer Phillipe ifrån?

Phillipe är från Göteborg. Hans familj har rötter i Israel.

Vad har Phillipe för hobbys?

Ett klart intresse hos Phillipe är matlagning och då främst det italienska köket. Intresset är så stort att han till och med nyligen startade en egen Youtube-kanal. Den första videon där han lagade en pasta Pomodoro har cirka 500.000 visningar och antalet subscribers bara stiger och stiger. Wow, bra jobbat Phillipe! 

När blev Bianca och Phillipe tillsammans igen?

I den tidigare podcasten "Har du sagt A får du säga B" avslöjade Bianca i april 2019 att hon och Phillipe hade hittat tillbaka till varandra igen (här kan du läsa mer om det!). Men det dröjde inte länge innan Biancas följare började spekulera igen. Var de fortfarande ett par? Efter nyårsafton 2019 fick vi ett tydligt svar. På Instagram gav Bianca nämligen en ordentlig kärleksförklaring till pojkvännen Phillipe. 

"Jag älskar dig så obeskrivligt mycket och du gör mig till den bästa Bianca jag kan vara. Tack för att jag får leva livet med dig och ingen annan."

Är det slut mellan Phillipe och Bianca?

Ännu en gång har det spekulerats fram och tillbaka: Är slut mellan det heta radarparet Bianca Ingrosso och Philippe Cohen? Många av Biancas fans har kommenterat att Philippe lyst med sin frånvaro på Biancas sociala medier. Därför valde Bianca tillslut att lägga upp en vlogg på sin Youtube-kanal där hon gav svaret på frågan. 

I videon förklarar Bianca att hon och Philippe har valt att gå skilda vägar och att det skedde för flera månader sedan. Hon berättar att de fortfarande har enormt mycket kärlek för varandra, men att det är bäst för dem båda att inte vara tillsammans just nu. I vloggen berättar hon att hon, lite fram och tillbaka, har mått dåligt över uppbrottet men att hon i det stora hela mår bra. 

– Jag kommer föralltid älska Phillipe, han är fortfarande familj, min bästa vän och jag tror aldrig att jag kommer släppa honom, säger hon.

Se vloggen här!


Bianca och Philippe är ihop igen

Det var i podden "Ursäkta", som spelades in under våren 2021, där Bianca vikarierade för Johanna Nordström som var sjuk. Då kom den vanliga frågan på tal.

– Typ om jag och Phillipe är ihop igen. Vi är ihop igen. Wooo! berättade Bianca då.

Philippe öppnar restaurang TED 

Philippe har, precis som Bianca, ett stort intresse för mat. Efter att ha drivit sin egen Youtube-kanal där han har lagat mat öppnar han nu sin egna restaurang i centrala Stockholm. 

Var ligger Philippes restaurang TED?

Restaurang TED ligger på Grev Turegatan 30 i Stockholm. 

TED restaurang – meny

Vi ser allt ifrån brunchmat som "Jewish Bagels" till goda pastarätter. Här är den första officiella menyn!

Var kommer namnet TED ifrån?

Namnet är faktiskt taget ifrån Philippes hund TED. I ett Instagram-inlägg skriver Philippe även att hundar är välkomna på restaurangen!

Mer:

Bianca Ingrossos ger relationstips – så kommer du över ditt ex

Bianca Ingrossos assistent Lovisa Worge – 5 saker du vill veta