Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Allt om Phillipe Cohen – Bianca Ingrossos pojkvän

Dela på Pinterest
Phillipe Cohen känner du antagligen igen som Bianca Ingrossos pojkvän från Wahlgrens Värld. Men vem är han, egentligen?

Hur gammal är Phillipe Cohen?

Phillipe Cohen är född 1994. Han fyller år den 10 april och är idag 25 år gammal.

Var kommer Phillipe ifrån? Och var bor han idag?

Phillipe kommer från Göteborg där han är född och uppvuxen. Phillipe har varit bosatt i London, Storbritannien. Där läste han Business Management och under våren 2018 tog Phillipe examen och flyttade hem till Sverige. Under en kort period bodde han tillsammans med Bianca innan paret valde att flytta i sär. Idag bor han i Stockholm.

Bianca Ingrosso och Phillipe
Foto via Bianca Ingrosso

Vad har Phillipe pluggat?

Han har studerat Management Economic på Regent's University i London, en utbildning som är på tre år. Han blev klar i maj 2018 och har flyttat tillbaka till Sverige. 

Hur träffades Phillipe och Bianca?

Bianca och Phillipe träffades för första gången i Marbella, men då hände det ingenting mellan paret. Sedan träffades de på Café Opera i Stockholm och där började de hänga – och kärlekshistorien startade.

Bianca Ingrosso och Phillipe
Foto via Bianca Ingrosso

Vad har Phillipe jobbat med tidigare?

Phillipe har arbetat som både bartender och butiksbiträde. På bilder från Nelly.com's midsommarfest såg vi honom bakom baren.

Var kommer Phillipe ifrån?

Phillipe är från Göteborg. Hans familj har rötter i Israel och paret har även varit där på semester, något som sett otroligt mysigt ut.

Bianca Ingrosso och Phillipe
                Foto via Bianca Ingrosso

När och varför gjorde Phillipe och Bianca slut?

I början av 2019 gick Bianca ut med att paret gjort slut under ett pressevent för Wahlgrens Värld säsong 5. Hon berättade att det är slut, men att hon mår bra. 

När blev Bianca och Phillipe tillsammans igen?

I podcasten "Har du sagt A får du säga B" avslöjade Bianca i april 2019 att hon och Phillipe hade hittat tillbaka till varandra igen. Här kan du läsa mer om det.

Mer:

Bilden visade Biancas pojkväns beteende – då rasade läsarna

Bianca Ingrosso visar vad hon äter på en dag – nu rasar läsarna

Bianca om kritiken mot matbilderna: "Åt kanske mindre än vanligt"   Bianca Ingrossos bild på bröstvårtorna gör succé: "Avundsjuka"

Gilla Modette på Facebook!