Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Allt om Phillipe Cohen – Bianca Ingrossos expojkvän

Dela på Pinterest
Phillipe Cohen känner du antagligen igen som Bianca Ingrossos expojkvän från Wahlgrens Värld. Men vem är han, egentligen?

Hur gammal är Phillipe Cohen?

Phillipe Cohen är född 1994. Han fyller år den 10 april och är idag 26 år gammal.

Var kommer Phillipe ifrån? Och var bor han idag?

Phillipe kommer från Göteborg där han är född och uppvuxen. Phillipe har varit bosatt i London, Storbritannien. Där läste han Business Management och under våren 2018 tog Phillipe examen och flyttade hem till Sverige. Under en kort period bodde han tillsammans med Bianca innan paret valde att flytta isär. Idag bor han i Stockholm.

Vad har Phillipe pluggat?

Han har studerat Management Economic på Regent's University i London, en utbildning som är på tre år. Han blev klar i maj 2018 och har flyttat tillbaka till Sverige. 

Hur träffades Phillipe och Bianca?

Bianca och Phillipe träffades för första gången i Marbella, men då hände det ingenting mellan paret. Sedan träffades de på Café Opera i Stockholm och där började de hänga – och kärlekshistorien startade.

Bianca Ingrosso och
Phillipe och Bianca. Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice

Vad jobbar Phillipe med?

Phillipe har arbetat som både bartender och butiksbiträde. På senaste tid har han blivit allt mer frekvent på sin egen Youtube-kanal "Philippe Cohen" där han lagar älskvärd mat. Hans recept har gjort sig omåttligt populära bland svenskarna. Bara för ett litet tag sedan avslöjade även Philippe att han bestämt sig för att öppna en egen krog tillsammans med ett gäng vänner. Restaurangen, som ska få namnet "Ted", kommer ligga i centrala Stockholm och ska bjuda på en familjär känsla av att "komma hem". Det skriver Philippe på sin Instagram. Blir det pasta på menyn? Svaret får du i april 2021 då dörrarna slås upp!

Var kommer Phillipe ifrån?

Phillipe är från Göteborg. Hans familj har rötter i Israel och det före detta paret har även varit där på semester.

Vad har Phillipe för hobbys?

Ett klart intresse hos Phillipe är matlagning och då främst det italienska köket. Intresset är så stort att han till och med nyligen startade en egen Youtube-kanal. Den första videon där han lagade en pasta Pomodoro har cirka 500.000 visningar och antalet subscribers bara stiger och stiger. Wow, bra jobbat Phillipe! 

När blev Bianca och Phillipe tillsammans igen?

I den tidigare podcasten "Har du sagt A får du säga B" avslöjade Bianca i april 2019 att hon och Phillipe hade hittat tillbaka till varandra igen (här kan du läsa mer om det!). Men det dröjde inte länge innan Biancas följare började spekulera igen. Var de fortfarande ett par? Efter nyårsafton 2019 fick vi ett tydligt svar. På Instagram gav Bianca nämligen en ordentlig kärleksförklaring till pojkvännen Phillipe. 

"Jag älskar dig så obeskrivligt mycket och du gör mig till den bästa Bianca jag kan vara. Tack för att jag får leva livet med dig och ingen annan."

Är det slut mellan Phillipe och Bianca?

Ännu en gång har det spekulerats fram och tillbaka: Är slut mellan det heta radarparet Bianca Ingrosso och Philippe Cohen? Många av Biancas fans har kommenterat att Philippe lyst med sin frånvaro på Biancas sociala medier. Därför valde Bianca tillslut att lägga upp en vlogg på sin Youtube-kanal där hon gav svaret på frågan. 

I videon förklarar Bianca att hon och Philippe har valt att gå skilda vägar och att det skedde för flera månader sedan. Hon berättar att de fortfarande har enormt mycket kärlek för varandra, men att det är bäst för dem båda att inte vara tillsammans just nu. I vloggen berättar hon att hon, lite fram och tillbaka, har mått dåligt över uppbrottet men att hon i det stora hela mår bra. 

– Jag kommer föralltid älska Phillipe, han är fortfarande familj, min bästa vän och jag tror aldrig att jag kommer släppa honom, säger hon.

Se vloggen här!


Läs mer: 

Bianca Ingrossos ger relationstips – så kommer du över ditt ex

Bianca Ingrossos assistent Lovisa Worge – 5 saker du vill veta