7 kloka livsråd mammor vill att alla ska veta

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Det är få som har så bra koll på livet som mammor. De vet alltid vad de ska säga, hur vi ska tänka och vad vi ska göra. Vi frågade sju mammor om vilka livsråd de hade och här är deras svar.

Om det är någons råd man alltid kan lita på så är det de vi får höra av våra mammor. De vill alltid vårt bästa och dessutom så besitter de en livstid av erfarenheter. Gör dig själv en tjänst och lyssna på dessa mammor som vi bad dela med sig av deras bästa livsråd.

"Följ ditt hjärta, alltid", säger en mamma.

"Låt inte de människor som drar ner dig få nyckeln in till ditt hjärta. Och om du råkat ge nyckeln till fel person, byt lås", berättar en annan mamma.

"Stå på dig, annars gör någon annan det", säger en av mammorna.

"Lev här och nu och fånga dagen", är rådet en mamma vill ge.

"Följ ditt hjärta och tänk på vad du själv vill i livet, inte vad andra förväntar sig eller vad andra vill att du ska göra", är rådet från en av mammorna vi frågade.

"Följ din intuition och ditt hjärta. De stämmer alltid till 100 procent", säger en mamma.

"Lev inte som du lär", säger en av mammorna.

De flesta av oss känner en ensamstående mamma. Kanske har hon uppfostrat dig, din kompis eller så är hon din vän, dotter eller släkting. Oavsett vem det är så förtjänar hon ett stort tack för allt hon gör. Se i videon vilka saker alla ensamstående mammor förtjänar ett tack för.

Mer:

8 saker alla borde tacka ensamstående mammor för