6 roliga saker du och dina vänner borde göra i sommar

- Foto: Foto: Spenser Sembrat & Fredrik Öhlander/Unsplash
Dela på Pinterest
Många förknippar sommaren med sol, fest och alkohol. Men vi lovar att du kommer få mer ut av din sommar om du skippar flaskan och ägnar dig åt dessa saker istället.

1. Gå på hiking

Sök upp närmsta vandringsled och promenera i naturen. Även om du är en riktig partypingla som älskar storstadspuls och festligheter så kommer du inte ångra den där dagen som du och dina vänner valde att gå på vandringstur.

2. Campa med dina vänner

Slå läger på en mysig plats och gör en lägereld, berätta skräckhistorier och kolla på stjärnorna. Det kommer garanterat bli en natt att minnas!

3. Ha en photoshoot-dag

Det är alltid en fördel att känna till sina vinklar och poser. Sen är det ju nice att ha en snygg profilbild bland alla sommarblommor. Bestäm en kväll och en vacker plats och gå loss med kameran.

4. Ordna en mysig picknick

Plocka fram en filt och köp lite gott snacks för en picknick ute i solen. Kan det bli mer somrigt än så? 

5. Spara pengar och köp en alkoholfri drink istället

Sommaren är ofta förknippade med rosé på uteserveringar, och det drar lätt iväg så notan blir lång. Men rosé på uteserveringar är ofta bara en anledning, eller ursäkt, att träffa polarna på. Så ni kommer ha minst lika trevligt om du satsar på en alkoholfri drink istället. Eller varför inte en milkshake?

6. Ta vara på sommarmorgonen

Sommarmorgonen är full av underbara saker. Värme, fågelkvitter, solsken kan vara ganska jobbigt om du är bakis. Men väldigt härligt om du är pigg och allert. En sommarpromenad eller att vara först och få den bästa solplatsen på stranden kan vara värt att bojkotta alkoholen för.

Borde du spendera sommaren som singel egentligen. Se fem tecken på att du är mentalt singel – och att det är dags att göra slut i videon nedan.

Mer:

Så visste vi att vi hade träffat vår soulmate – berättat av tjejer

4 tidiga tecken på att ditt förhållande inte kommer hålla