4 tidiga tecken på att förhållandet inte kommer hålla

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Enligt flera relationsexperter så finns det några varningstecken att hålla koll på i början av ett förhållande. Dessa tecken kan betyda att ni har en tuff tid framför er – så tuff att ni kanske inte kommer hålla.

Det finns vissa tecken du borde hålla utkik efter i början av ert förhållande, i alla fall om du vill att det ska hålla för alltid. Elite Daily har pratat med flera experter som har berättat vilka varningstecken vi borde hålla koll på.

1. Din partner undviker att prata om framtiden

Enligt relationsexperten Susan Winter så är det här en stor varningsklocka. Hon menar att din partner inte anstränger sig för att komma närmare dig, vilket betyder att ni inte är på samma plan i förhållandet. 

"Förhållande kan vara bra, för stunden. Ni gör tillräckligt för att hålla igång förhållandet, men inte tillräckligt för att få det att utvecklas till något större och mer betydelsefullt", förklarar Susan.

2. Ni kommer inte överens och har olika värderingar

Om ni tänker olika kring barn, giftemål, förhållanden, sex, ekonomi och andra viktiga saker, så kan det bli riktigt svårt att få ett bra förhållande. Speciellt om ingen av er vägrar förstå varandra eller kompromissa, enligt relationsförfattaren Demetrius Figueroa.

3. Ert långdistansförhållande har ingen plan framåt

"Om förhållandet är långdistans och varken du eller din partner kan tänka er att flytta för kärleken, så har ni en tuff tid framför er", säger dejtingcoachen Damona Hoffman. 

4. Ni har olika prioriteringar 

"Ett par som vill olika saker här i livet har ett kort datum på sig", säger Demetrius. Hon menar att par inte alltid måste komma överens om allt men om man vill bygga ett helt liv tillsammans så är det svårt att tävla med olika prioriteringar, skriver Elite Daily

Mer:

5 tecken på att det inte är värt att kämpa för förhållandet

Gilla Modette på Facebook!