Vill du till Grekland? Här är nya lyxhotellen du måste spana in

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Kos, Rhodos eller varför inte Kreta? Nu kan du bo på lyxiga designhotell där det är åldersgräns, egen tillgång till poolen och instagramvänliga platser.

Vill du ut och resa tillsammans med din partner, kompis, familj eller dig själv, och letar efter ett lyxigt hotell med det där lilla extra? Då borde du verkligen kolla in de nya "Casa Cook-hotellen" som resesajten Ving nu har lagt till i sortimentet. 

Bildkälla: Ving/Georg Roske

"Casa Cook passar helt enkelt dig som är ute efter en innehållsrik och hälsosam semester. Och dig som vill bo riktigt bra. Alla rum på Casa Cook är läckert designade och bjuder på det lilla extra. Många av rummen har till exempel poolaccess. Andra ligger direkt på stranden", står det på hemsidan.

Bildkälla: Ving/Georg Roske

Det är designhotell och ser ut som rejäla lyxhotell, men du behöver inte resa speciellt långt för att komma dit. Hotellen ligger nämligen i Grekland, på öarna Kreta, Rhodos och Kos. 

Bildkälla: Ving/Georg Roske

På Rhodos och Kos är det åldersgräns, så inga barn får bo där – men på det nya hotellet på Kreta, som öppnar i september, är även barn välkomna.

Bildkälla: Ving/Georg Roske

Någon som är där just nu på en romantisk resa är influencern Alexandra "Kissie" Nilsson, som semestrar med pojkvännen Andreas Hellmers. 

Bildkälla: Instagram/Alexandranilsson

Priset på hotellet är ganska saftigt, och du får räkna med att lägga ut ett par tusenlappar. Se alla bilder från hotellen i spelaren ovan, samt vad det kostar. Wow, säger vi!

Obs. Bilderna från hotellet på Kreta är illustrerade, då hotellet ännu inte är öppnat.

Mer:

11 minnen för livet du kan lägga pengarna på istället för en Chanel väska

Gilla Modette på Facebook!