Nu tar Instagram bort funktionen som avslöjar att någon stalkat dig

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Nu har Instagram gjort det lättare att stalka våra vänner på Instagram genom att plocka bort en väldigt uppmärksammad funktion...

Instagram har gjort en hel del uppdateringar som begränsat alla oss som älskar att snoka och ta skärmdumpar på Instagram. En av de senaste uppdateringarna som gjordes på appen var att en symbol visades bredvid ens namn om man hade tittat på någons story – och tagit en skärmavbild.

Det här innebar, som ni förstår, slutet för många av oss som sparade skärmdumpar hej vilt från Instastory och det var nog en och en annan som blev avslöjad i sitt snokande.

Foto: Instagram/modette.se

Men nu verkar Instagram ha tagit bort den funktionen, så det går inte längre att se när någon tar en skärmdump av ens story.

Det är med en skräckblandad förtjusning som denna nya funktion trätt i kraft. Vår inre CSI-agent hoppar av glädje då det är fritt fram att samla bevismaterial och snoka säkert. Medan en del av oss känner sig djupt besviken då man inte kan hålla koll på vilka som är inne på ens egna konto och går loss med skärmdumpningarna.

Även om denna funktion nu tagits bort så finns det ändå många saker som kan avslöja dig. Se exempel på hur lätt folk kan avslöja att du stalkar dem på Instagram här!

Mer:

Så lätt kan folk avslöja att du stalkar dem på Instagram

Om du är en erfaren Insta-stalker så kommer du definitivt känna igen dig i detta!