Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 spännande poddar om mordfall

Dela på Pinterest
Älskar du läskiga poddar som ger dig hjärtklappning, svettningar och adrenalin som aldrig förr? Då kommer här fem stycken podcasts om olika mordfall som skett under årens gång.

1. Mordpodden

Mordpodden är en podcast där du tillsammans med Amanda Karlsson och Linnea Bohlin lyssna på några av Sveriges läskigaste och mest spännande mordfall. Ett av fallen dem tar upp är sambomordet där en man förtvivlat visar upp bilder på sina försvunna sambo samtidigt som misstankarna om vem som begått brottet riktas mot honom.

Mordpodden är en podcast om svenska mord
Bildkälla: Mordpodden

2. Mordutredarna

I Mordutredarna får du följa med bakom kulisserna vid mordutredningar. Du får följa hur en polis arbetar kring mord och hur en mordutredning bedrivs i verkligheten. Hur går en mordutredning egentligen till? 

Mordutredarna är en podd som samtalar om polisen arbete i utredningar
Bildkälla: Mordutredarna

3. Svenska Mordhistorier

Sebastian Krantz går varje måndag igenom verkliga liksom fiktiva mordfall som baserats på verkliga händelser. Med sina 128 avsnitt kan du bland annat lyssna om mordet på Kim Wall som skedde förra sommaren liksom mordet på Olof Palme.

Svenska Mordhistorier är en av Sveriges största poddar
Bildkälla: Svenska Mordhistorier

4. Seriemördarpodden

Denna podcasten som Dan Hörning producerar, känd från podden om Palmemoret och Massmördarpodden, diskuterar och studerar fall som rör seriemördare och mord som begåtts från olika delar av världen. 

En podcast om seriemördare
Bildkälla: Seriemördarpodden

5. Rättegångspodden

En av de populäraste poddarna i Sverige är Rättegångspodden där uppmärksammade brott och rättsfall blir återberättade från verkliga rättegångar. Några av de fall som tagits upp är mordet på Lisa Holm och rättegången mot Christer Pettersson.

En av Sveriges mest spännande podcasts
Bildkälla: Rättegångspodden

Läs mer

Så enkelt startar du egen podcast – steg för steg