5 roliga poddar med humor

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Vill du få en bra och glad start på dagen? Vi har tipsat om fem stycken humoristiska podcasts som kan få vem som helst på gott humör.

1. Anty och Paris - I ärlighetens namn

De kända tv-profilerna Anty och Daniel Paris har startat en podcast som är ärlig, rolig och avslöjande där du som lyssnare får veta allt om duon. 

Bildkälla: Anty & Paris

2. Lilla drevet

Lilla drevet är podcasten som handlar om nyheter och politik med en touch av humor. Ola Söderholm, Nanna Johansson och Liv Strömquist är personerna bakom rösterna som tar med dig på 196 roliga avsnitt. 

Bildkälla: Lilla drevet

3. Tankesmedjan i P3

Tankesmedjan i P3 är en humor- och satirpodd som vidrör nyheter, aktuella ämnen och samhällsdebatter. Alla ämnen som tas upp har ett extra fokus på inrikespolitik. Räkna med över 1000 avsnitt med nyheter och politik, senast om pågående Almedalsveckan på Visby. 

Bildkälla: Tankesmedjan i P3

4. Tom och Petter

Tom Ljungqvist och Petter Egnefors har sedan några år tillbaka postat roliga videoklipp på Instagram. För ett år sedan startade dem humorpodden Tom och Petter där dem i det senaste avsnittet avhandlade vad ett skämt är och om ett skämt bara är ett skämt. 

Bildkälla: Tom och Petter

5. Morgonpasset i P3

Unna dig själv en härlig start på dagen genom att lyssna på podcasten Morgonpasset i P3. Du får höra allt från filosofiska tankar, humor och kultur till senaste nytt och intressanta gäster. 

Bildkälla: Morgonpasset i P3

Är du motiverad till att klättra på karriärstegen eller vill du byta karriär helt och behöver inspiration? Vi har tidigare listat fem motiverande poddar om karriär. Inspireras i videon nedan.

Läs mer:

Experterna avslöjar: Så lever du längre och lyckligare