Här är Pernilla och Biancas besked om säsong 4 av "Wahlgrens värld"

Dela på Pinterest
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso har tagit hela med storm genom realityprogrammet "Wahlgrens värld". Och nu kommer familjen med ett riktigt roligt besked.

"Wahlgrens Värld" är succéprogrammet som tagit rekord på rekord när det gäller tittarsiffror, och har fått hela Sverige att älska mamma och dottern Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso.

Pernilla Walhgren, 50, är sångfågeln och schlagerdrottningen som står bakom succéhiten "Picadilly Circus". Hon driver även sitt egna klädmärke, egen blogg och har en framgångsrik podd tillsammans med programledaren Sofia Wistam.

Bildkälla: Instagram/pernillawahlgren

Bianca Ingrosso, 23, är bloggdrottningen och tv-profilen som gjort succé i Talang och även på sina egna kanaler. Hon driver även hon en podcast med sin vän, Alice Stenlöf. Hon har designat smycken för Guldfynd och dessutom precis släppt sin egna parfym

Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Men, det kanske är just programmet Wahlgrens värld som verkligen satt duon på kartan. På Kanal 5 kan vi hela sommaren se repriser av programmet, men vi alla ställer oss såklart frågan – blir det en säsong fyra?

Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

På Biancas Youtubekanal berättar hon och Pernilla att ja, självklart blir det en ny säsong.

"Kommer det en säsong 4 eller?", frågar Bianca mamma Pernilla.

"Ja, det gör det. Men vi får inte säga när. Men vi kan säga att det kommer bli hilarious", säger Pernilla i videon. Så, ja. Vi kan förvänta oss en rykande färsk säsong snart på Kanal 5!

Mer:

Så många tittade på premiären av "Wahlgrens värld"

Gilla Modette på Facebook!