22 år och modell – Sophia Hutchins är Caitlyn Jenners flickvän

Caitlyn-Jenner-och-Sophia-ar-i-en-relation
Caitlyn Jenner och modellen Sophia Hutchins är ett par - Foto: Bildkälla: Taylor Jewell/AP/TT och Stella Pictures
Dela på Pinterest
Det är många som har spekulerat i Caitlyn Jenners kärleksliv och nu har det blivit offentligt att hon har flickvän.

Jenner-klanen är hetare än någonsin i samband med att Kylie Jenner nyligen utsetts som yngsta någonsin att vara med på Forbes lista över kvinnor som blivit miljardärer på egen hand. Men hon är inte den enda som står i centrum, det gör även Caitlyn Jenner

Tidigare har Caitlyn Jenner varit gift med Kris Jenner och har tillsammans med henne döttrarna Kendall och Kylie Jenner. Det har länge varit rykten som spridits och det har spekulerats kring ifall 68-åriga Caitlyn Jenner dejtar 22-åriga modellen Sophia Hutchins. 

Bildkälla: Stella Pictures

Mellan Sophia Hutchins och Caitlyn Jenner skiljer det 47 år vilket många har kritiserat då de menar på att åldersskillnaden är väldigt stor. Om man går in på Sophia Hutchins Instagram kan man se både Caitlyn och Sophia på var och varannan bild vilket fått allt fler att spekulera i vilken sorts relation de har. 

Bildkälla: Stella Pictures

På Instagram bekräftar modellen Sophia Hutchins att hon och Caitlyn Jenner är ett par. Det var när Sophia svarade på frågor från hennes Instagramföljare som frågan ifall hon är i ett förhållande dök upp. "Oh ja!", svara Sophia Hutchins sina följare följt av emojis med hjärtögon. En annan följare frågade om det var Caitlyn Jenner som modellen var i en relation och då ska svaret ha varit "Självklart!". 

Läs mer: