Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här är allt vi vet om The Handmaid's Tale säsong 3

Dela på Pinterest
Ikväll är det säsongsavslutning på Emmy-nominerade The Handmaid's Tale på HBO. Skaparen av serien har redan hintat om vad kommer i nästkommande säsong.

Ikväll sänds sista avsnittet på säsong 2 av den hyllade tv-serien The Handmaid's Tale på HBO. Kort sammanfattat handlar tv-serien om kvinnor som inte har några rättigheter, separeras från sina barn, tvingas in i ett sexuellt slaveri och barnafödande i statens tjänst. 

Ikväll är det säsongsavslutning på Emmy-nominerade The Handmaid's Tale
Bildkälla: The Handmaid's Tale

Bruce Miller som är producenten bakom tv-serien har redan hintat om vad som komma skall i säsong 3. Vid förhandsvisningen av sista avsnittet på säsong 2 i Los Angeles bad han publiken att inte avslöja vad som sker i det sista avsnittet förrän det har visats för allmänheten. 

The Handmaid's Tale
Bildkälla: The Handmaid's Tale

"Nästa säsong handlar om att slå tillbaka. June åker tillbaka till Gilead för att förstöra så mycket som möjligt och få sin dotter tillbaka", sa Bruce Miller till publiken på förhandsvisningen enligt CNN.

Emily and Nicole I The Handmaid's Tale
Bildkälla: The Handmaid's Tale

– Aunt Lydia lever, jag tror inte ens att hon kan dö. Jag tror inte att det finns styrkor starka nog som kan döda henne, avslöjade Bruce Miller inför tredje säsongen av tv-serien.

Bruce Miller kan även avslöja andra saker som kommer att ske i den nästkommande säsongen av The Handmaid's Tale. Han syftar på att Bradley Whitford kommer att komma tillbaka och tittarna kommer få veta mycket om honom.

Läs mer:

7 bästa dokumentärerna på Netflix