Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

10 bloggare som är gravida och nyblivna mammor du måste följa 2018

Dela på Pinterest
Är du gravid med beräknad födelse år 2018? Eller gillar du bara att läsa om barn, graviditeter och allt vad det innebär? Vi har listat tio bloggare som du borde börja följa på direkten.

1. Marie Serneholt

Marie Serneholt gravid med tvillingar
Bildkälla: Instagram/marieserneholt

Marie Serneholt och pojkvännen Fredric Palmqvist berättade i mars att paret väntar barn. Och de väntar inte bara ett barn, utan två. När tvillingarna är beräknade vet vi inte, då Marie är hemlighetsfull med vilken vecka hon är – men vi är säkra på att det blir under 2018. Här hittar ni Maries blogg. 

2. Ellinor Bjurström

Ellinor Bjurström gravid
Bildkälla: Instagram/ellinorbjurstrom

Ellinor Bjurström är modellen och influencern som tillsammans med sin pojkvän Jimmy Olsson ska få sin första son 2018. Sonen är beräknad att komma i slutet av sommaren. Här hittar ni hennes blogg.

3. Ida Warg

Ida Warg gravidmage
Bildkälla: Instagram/Idawarg

Ida och sin man Alexander Pärleros väntar sitt första barn tillsammans, och i sommar är det dags att bli föräldrar. Ida bjuder på massor med träningstips till gravida på bloggen, så är ni intresserade av det så hittar ni hennes blogg här.

4. Lovisa Wallin

Lovisa Wallin gravidmage
Bildkälla: Instagram/lojsanwallin

Det var på Midsommar i år som influencern Lovisa Wallin berättade att hon är gravid tillsammans med sin pojkvän. Hon är nu i vecka 22 och väntas alltså få sitt första barn senare i höst. Så vill ni följa med en hel gravidresa ska ni följa Lovisa, här hittar ni hennes blogg.

5. Jonna Lundell

Jonna Lundell gravidmage
Bildkälla: Instagram/sessano

Även Jonna och Jocke Lundell kommer få sitt första barn i höst. Det blir en liten tjej som ska heta "Lunabelle", och på bloggen och Youtube får vi följa med under hela graviditeten. Här hittar ni hennes blogg.

6. Dasha Girine

Dasha Girine gravidblogg
Bildkälla: Instagram/dondasha

Just nu är Dasha i vecka 21, vilket betyder att hon mer eller mindre har halva sin graviditet kvar. På hennes blogg får ni följa hela resan. Här hittar ni den.

7. Lina Taha

Lina Taha avslöjar könet på barnet
Bildkälla: devote.se/linataha

Facebookgruppen Honey and the bees-grundaren Lina Taha väntar sitt andra barn. Hon avslöjade precis att det blir en pojke, så vill ni följa resan att få sitt andra barn – klicka er in på hennes blogg här.

8. Denise Desmond

Ex on the beach Denise Desmond gravid
Bildkälla: Instagram/denisedesmond

Hon träffades sin Oliver i tv-programmet Temptation Island 2017. Paret blev blixtkära och nu väntar de sitt första barn tillsammans. I sommar blir paret föräldrar och här kan ni följa deras resa. 

9. Victoria Törnegren

Victoria Törnegren och Erik Forsbergs barn
Bildkälla: Instagram/victoriatornegren

Influencerparet Victoria Törnegren och Erik Forsberg fick sitt första barn tillsammans i mars 2018. Paret reser en hel del, så på bloggen får ni följa med på massa äventyr. Här hittar ni den.

10. Alexandra Bring

Alexandra Bring med sin nyfödda dotter
Bildkälla: Instagram/alexandrabring

Bara några dagar innan sin syster, Victoria Törnegren, fick Alexandra Bring sitt första barn. Hon kom flera veckor för tidigt, men klarade sig fint som tur var. Här hittar ni Alexandras blogg.

Mer:

Här är 7 drömmiga inredningsbloggar du bara måste följa

Gilla Modette på Facebook!