12 bloggare som är gravida och nyblivna mammor du måste följa 2018

Gravidbloggar med bf 2018
Gravidbloggar och unga mammor att följa 2018 - Foto: Instagram/ Dasha / Marie Serneholt / Lovisa Wallin
Dela på Pinterest
Är du gravid med beräknad födelse år 2018? Eller gillar du bara att läsa om barn, graviditeter och allt vad det innebär? Vi har listat tio bloggare som du borde börja följa på direkten.

1. Marie Serneholt

Marie Serneholt och pojkvännen Fredric Palmqvist berättade i mars att paret väntar barn. Och de väntar inte bara ett barn, utan två. Marie bloggade mycket om sin graviditet i våras och efter att sönerna nu kommit så skriver hon om livet som nybliven mamma. Här hittar ni Maries blogg.

Bildkälla: Instagram/marieserneholt

2. Ellinor Bjurström

Ellinor Bjurström är modellen och influencern som tillsammans med sin pojkvän Jimmy Olsson fick sin första son 2018. Ellinor har bloggat om både graviditeten och förlossningen. Efter att sonen nu kom i slutet av sommaren så bloggar Ellinor om livet som ung mamma. Här hittar ni hennes blogg.

Bildkälla: Instagram/ellinorbjurstrom

3. Ida Warg

Ida och sin man Alexander Pärleros väntar sitt första barn tillsammans, och i sommar är det dags att bli föräldrar. Ida har tidigare bjudit på massor med träningstips till gravida på bloggen och nu skriver hon om allt en småbarnsmamma kan vilja veta, så är ni intresserade av det så hittar ni hennes blogg här.

Bildkälla: Instagram/Idawarg

4. Lovisa Wallin

Det var på Midsommar i år som influencern Lovisa Wallin berättade att hon är gravid tillsammans med sin pojkvän. Under sin graviditet bloggade Lovisa mycket om förväntningarna inför livet som mamma samt om graviditeten. Den 5 november föddes hennes son och vi kan förvänta oss mycket bebisuppdateringar på Lovisas blogg som ni hittar här.

Bildkälla: Instagram/lojsanwallin

5. Jonna Lundell

Även Jonna och Jocke Lundell kommer få sitt första barn i höst. Det blir en liten tjej som ska heta "Lunabelle", och på bloggen och Youtube får vi följa med under hela graviditeten. Här hittar ni hennes blogg.

Bildkälla: Instagram/sessano

6. Dasha Girine

Just nu är Dasha i vecka 21, vilket betyder att hon mer eller mindre har halva sin graviditet kvar. På hennes blogg får ni följa hela resan. Här hittar ni den.

Bildkälla: Instagram/dondasha

7. Lina Taha

Facebookgruppen Honey and the bees-grundaren Lina Taha väntar sitt andra barn. Hon avslöjade precis att det blir en pojke, så vill ni följa resan att få sitt andra barn – klicka er in på hennes blogg här.

Bildkälla: devote.se/linataha

8. Denise Desmond

Hon träffades sin Oliver i tv-programmet Temptation Island 2017. Paret blev blixtkära och nu väntar de sitt första barn tillsammans. I sommar blir paret föräldrar och här kan ni följa deras resa. 

Bildkälla: Instagram/denisedesmond

9. Victoria Törnegren

Influencerparet Victoria Törnegren och Erik Forsberg fick sitt första barn tillsammans i mars 2018. Paret reser en hel del, så på bloggen får ni följa med på massa äventyr. Här hittar ni den.

Bildkälla: Instagram/victoriatornegren

10. Alexandra Bring

Bara några dagar innan sin syster, Victoria Törnegren, fick Alexandra Bring sitt första barn. Hon kom flera veckor för tidigt, men klarade sig fint som tur var. Här hittar ni Alexandras blogg.

Bildkälla: Instagram/alexandrabring

11. Maja Nilsson Lindelöf

Maja Nilsson Lindelöf gifte sig i somras med Victor Nilsson Lindelöf och deras bröllop var minst sagt sagolikt. Igår avslöjade hon även att familjen växer och att en bebis är på gång. Bebisen är beräknad att komma i April 2019.

"Tänk, att jag ska få bli mamma. Till en människa som är hälften Victor. Samtidigt som jag bara vill snabbspola framtiden till våren så vill jag stanna den, för jag har nog aldrig varit så lycklig som jag är precis just nu", skriver Maja på bloggen som du hittar här!

Maja och Victors fina gravidbild gör nu succé! Bildkälla: Maja Nilsson Lindelöf

12. Danijela Pavlica

Danijela Pavlica, eller Itsmepavlica som hon heter på Instagram och blogg, gick i augusti ut med att hon var gravid. När hon avslöjade nyheten var hon i vecka 14 så bebisen förväntas komma någon gång i början av 2019. På hennes blogg kan du läsa om det fartfyllda livet för en ung mamma. Bloggen "itsmepavlica" hittar du här!

Detta var den första bilden som Danijela la ut på magen. Bild: Danijela Pavlica

Mer:

Här är 7 drömmiga inredningsbloggar du bara måste följa

Gilla Modette på Facebook!