7 drömmiga inredningsbloggar du bara måste följa

Dela på Pinterest
Behöver du lite inredningstips och vill hitta nya bloggar att följa? Vi har listat sju inredningsbloggar som vi på Modette älskar just nu.

1. 34 kvadrat

Bildkälla: 34kvadrat.metromode.se

Emelie Ekman är tjejen bakom succébloggen 34 kvadrat. Hon inreder sin egna lägenhet på just 34 kvadrat och bjuder på drömmig inspo på både Instagram och bloggen. 2017 blev hon utsedd till en av Sveriges topp 10 populäraste inredningsbloggare. Här hittar ni bloggen.

2. Trendenser

Bildkälla: Instagram/trendenser

Frida Ramstedt driver en av Sveriges största inredningbloggar, Trendenser. Här får du som läsare både inredningsnyheter, inspiration och massa tips. Att följa den här bloggen är ett måste om du älskar inredning. Här hittar ni bloggen.

3. Frida Fahrman

Bildkälla: Instagram/fridafahrman

Frida jobbar som inredningsredaktör på ELLE Decoration och bor i ett drömmigt hus med sin familj. På sin blogg delar hon med sig av vardagen, inredningstips och massa inspiration. Här hittar ni hennes blogg.

4. Tais Rose

Bildkälla: Instagram/taisrose

Tais Rose är en av Modettes bloggare som fokuserar på inredning. Här får ni massor med inspiration på magiska hem och renoveringsdrömmar. Här hittar ni hennes blogg. 

5. Rebecca Fredriksson

Bildkälla: Instagram/rebre

Rebecca Fredriksson, eller Rebre som hon kallar sig på sociala medier, jobbar som inredningsstylist. Det lyser genom både på bloggen och Instagram, där hon dagligen bjuder på massor med inspiration. Här hittar ni hennes blogg. 

6. Jannike Ebbing

Jannike är känd under namnet Bisse och är en hyllad mäklare i Sverige. Hon driver en blogg där vi får följa med på visningar och såklart även hem till Jannike själv. Här hittar ni hennes blogg.

7. Petra Tungården

Bildkälla: Instagram/petratungarden

Petra är kanske mest känd för att sprida grymma modetips, men på hennes blogg och Instagram hittar vi också massor med inredning. Hennes magiska lägenhet har det där lilla extra som alla drömmer om. Här hittar ni hennes blogg.

Mer:

15 enkla inredningsdetaljer som gör badrummet lyxigare

Gilla Modette på Facebook!