Kylie Jenner piercade sin 5-månaders bebis: "Borde inte vara tillåtet"

Dela på Pinterest
Kylie Jenner har startat en stor debatt på sociala medier som handlar om barn och skönhetsingrepp. Är det okej att ta hål i öronen på en liten bebis eller inte?

2017 var året då Kylie Jenner försvann helt från rampljuset och var gravid i hemlighet. Under flera månader försvann hon från sociala medier och i början av februari 2018 släppte hon nyheten att hon blivit mamma – och postade en video av hela hennes graviditet.

Kylie fick en dotter tillsammans med pojkvännen Travis Scott, som är en världskänd hiphop artist. Paret döpte sin dotter till Stormi Webster, där efternamnet kommer från Travis barndom.

Bildkälla: Instagram/kyliejenner

Nu är deras dotter Stormi snart ett halvår gammal redan nu skapar hon debatt på sociala medier. På Instagram och Snapchat visar Kylie ofta upp sin dotter, och nu är det en viss film som skapat både rubriker och debatter.

På filmen ser vi nämligen hur Stormi har hål i öronen. Något som vissa reagerat starkt på.

"Herregud, Stormi är inte ens sex månader gammal och Kylie har redan gjort hål i öronen på henne. Sånt borde inte vara tillåtet alls", skriver en användare på Twitter och "Men du måste skämta med mig. Vem i helvete gör hål i öronen på en bebis? Vad kommer härnäst? Bebis-tatueringar?", skriver en annan enligt Nyheter24

Bildkälla: Snapchat

Flera försvarar dock Kylie och menar att det är fint, kan vara en del av en kultur eller tradition och att det inte alls är någon fara, utan bara två hål i öronen.

Så, vad säger ni, är det okej att ta hål i öronen på en bebis? Se mer av filmen som väckt starka reaktioner i spelaren ovan! 

Mer:

En tidslinje över Kylie Jenners graviditet med Stormi Webster

Gilla Modette på Facebook!