Miley Cyrus raderar alla bilder på Instagram – och alla är så förvirrade

Miley-Cyrus-raderar-alla-bilder-pa-instagram–vad-kan-ha-hant?
Miley Cyrus rader alla bilder på Instagram – vad kan ha hänt? - Foto: Bildkälla: Evan Agostini/AP/TT
Dela på Pinterest
Miley Cyrus har raderat alla bilder på Instagram, inklusive dem på pojkvännen. Nu tror alla att Miley är påväg in i en ny era.

Miley Cyrus har frekvent uppdaterat sin Instagram men bara för någon dag sedan raderade hon alla bilder, inklusive bilderna på henne och pojkvännen Liam Hemsworth. Många är förtvivlade och förvånade över det faktum att den före detta Hannah Montana skådisen raderat alla sina Instagrambilder.

Bildkälla: Instagram/MileyCyrus
Bildkälla: Twitter/CyrusReports

"Det är officiellt! Miley har raderat alla hennes Instagrambilder. Något STORT kommer att komma! #MileyisComing", skriver en av Miley Cyrus fans på Twitter.

"Miley har raderat över 2000 bilder på Instagram. Den nya eran är på väg att börja! #MileyisComing", skriver ytterligare en av Miley Cyrus fans på Twitter.

Vi kan inte låta bli att vara lite nyfikna över varför hon har raderat alla bilder på Instagram. Många av världstjärnans fans är som sagt övertygade om att detta är en viral marknadsföringskampanj likt den Taylor Swift gjorde för några år sedan, då hon raderade sitt konto som ett sätt att tillkännage en ny era. Kanske kommer vi få se nya sidor av Miley framöver?

Bildkälla: Willy Sanjuan/AP/TT

Vi håller tummarna för att Miley kommer att släppa ny musik inom kort och vi väntar med spänning på vad hon har för sig. Däremot hoppas vi verkligen inte att hon och Liam Hemsworth har gjort slut... 

Läs mer:

Miley Cyrus släpper kollektion tillsammans med Converse