Här är allt du behöver veta om Stranger Things säsong 3

har-ar-allt-du-behover-veta-om-stranger-things-sasong-3
Här är allt du behöver veta om Stranger Things säsong 3 - Foto: Bildkälla: Stranger Things
Dela på Pinterest
Stranger Things är en amerikansk originalserie från Netflix som handlar om försvinnandet av en pojke och en flicka under 1980-talet i Indiana.

Stranger Things hade en stor genomslagskraft när säsong 1 av tv-serien släpptes i juli för två år sedan. Enligt David Harbour, som spelar en av huvudpersonerna, kommer säsong 3 att släppas någon gång under 2019. 

Bildkälla: Stranger Things

David Harbour meddelade även att om man tänker logiskt så kom den första säsongen av serien i juli 2016, andra säsongen kom i oktober 2017 och då menar han på att den tredje säsongen kommer komma i januari eller februari 2019. Däremot släpptes det en teaser från ett avsnitt på säsong 3 med orden "Coming next summer" på slutet, så när den tredje säsongen har premiär är ännu oklart men under 2019 kommer det hända.

Vi vet även att säsong 3, till skillnad från tidigare säsonger, kommer utspela sig på sommaren. Den kommer att ta vid ett år efter där säsong 2 slutade, vilket innebär att vi kommer få se säsong 3 utspelas under sommaren 1985.


Bildkälla: Stranger Things

Enligt regissören Shawn Levy kommer Mike och Eleven fortfarande vara tillsammans, och likaså Mad Max och Lucas. Men han menar även att det är viktigt att komma ihåg att de är 13-14 år gamla.

"Vad betyder romantik på det stadiet i livet? Det kan aldrig vara enkla och stabila relationer", säger Shawn Levy på PaleyFest enligt Cosmopolitan.

Bildkälla: Stranger Things

Matt Duffer, en av producenterna bakom tv-serien, avslöjade i november att chanserna att Kali, som är Elevens "syster", kommer tillbaka är väldigt höga. Det har även avslöjats att "The Shadow Monster" inte kommer försvinna utan han kommer göra allt i sin makt för att uppnå sina mål.

Läs mer: 

Här är allt vi vet om The Handmaid's Tale säsong 3