Apple lanserar 70 nya emojis – och vi kan knappt vänta

Många använder emojis när de skickar sms. Nu lanserar Apple 70 nya.
Apple lanserar 70 nya emojis - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
I samband med "World Emoji Day" som inträffade igår lanserar Apple 70 nya emojis – och äntligen kommer dem vi väntat på.

Vi har inte fått se alla 70 emojis som Apple så småningom kommer rulla ut men igår fick vi oss en tjuvkik på vad som komma skall. Enligt Apple ska emojisarna laddas ner automatiskt tillsammans med en uppdatering senare i år. 

Många använder emojis när de skickar sms. Bildkälla: Apple

Emojisarna som kommer att lanseras är allt från emojis med nya hårfärger (äntligen kommer emojis som är rödhåriga!), grått hår, lockigt hår och flintskalliga. Det kommer även att lanseras ny mat, nya djur och superhjältar.

Några av de nya emojisarna från Apple. Bildkälla: Apple

Vi kan även förvänta oss ny mat och nya djur, till exempel en cupcake (som vi väntat på länge), mango, ett salladshuvud och en hummer. På djurfronten kommer vi kunna se en känguru, påfågel och papegoja. 

Djur-emojis. Bildkälla: Apple

Utöver ny mat och nya djur kommer det även att komma fötter, ben, flodhäst och nya smileys. Det kommer komma emojis med "partying face", "pleading face", "smiling face with hearts" och en som fryser.

Nu kan du snart uttrycka fler känslor med Apples nya emojis. Bildkälla: Apple

Vi kan knappast vänta tills dess att de nya emojisarna kommer och förgyller våra sms-konversationer. 

Och om du är ännu mer nyfiken på alla emojis som kommer att släppas under 2018, så har Emojipedia släppt en video och lista över alla som kommer att komma. 

Läs mer:

Så lätt kan du avslöja någon är kär i dig – utifrån er chatt