Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

15 inredningskonton du måste följa på Instagram – för inspiration

Dela på Pinterest
Ska du flytta, renovera eller bara söker inspiration till ditt hem? Vi har listat 15 inredningskonton som du inte får missa på Instagram.
Sarah Widmans
Sarah Widman visar upp många av hennes jobb på Instagram. Bildkälla: Instagram/sarahwidman

@Sarahwidman

Sarah Widman är inredaren och stylisten som antingen inreder från scratch eller gör om hem, kontor samt offentliga utrymmen. Hon gör även redaktionellt arbete för magasin, events och utställningar. Sarah är bosatt i Göteborg.

Frida Schülers sovrum.
Bild: Frida Schüler bjuder på stilren inredning. Bildkälla: Instagram/fridaschuler

@Fridaschuler

Frida Schülers konto är stilrent och personligt där hon publicerar bilder från hemmet men även familjelivet. Hennes inredningsstil är minimalistisk och skandinavisk som går i gråa och beiga toner. Även Frida är bosatt i Göteborg.

Signe Bay publicerar många mörka bilder med en touch av färg
Bild: Den bästa inredningsinspirationen finner du hos Signe Bay. Bildkälla: Instagram/signebay

@Signebay

Signe Bay är danskan vars signum på Instagram är att publicera mörka bilder med en touch av färg som sticker ut. Om du söker inspiration när det kommer till blomsterkreationer och middagsdukningar är Signe den som kan ge dig den bästa inspon.

Mirelle Stoors kök.
Bild: Mirelle Stoors stilrena kök. Bildkälla: Instagram/designbymirelle

@Designbymirelle

Mirelle Stoor är inredare, influencer och företagare. Hon driver företaget och inredningsbloggen Designbymirelle. Hon har vunnit fina priser som Årets inredningsblogg och Årets inspiratör för sin fingertoppskänsla för design och inredning.

Bild från Emma Unckels hem
Bild: Inredningsdetaljer hos Emma Unckel. Bildkälla: Instagram/unckelhouse

@Unckelhouse

Kontot Unckelhouse drivs av mode- och skönhetsjournalisten Emma Unckel. För ett tag sedan köpte Emma, tillsammans med sin man, ett 60-tals hus på Djursholm som de därefter har inrett magiskt. 


Bild: Janniches vardagsrum i Bagarmossen. Bildkälla: Instagram/bloggaibagis

@Bloggaibagis

Janniche publicerar bilder från hennes nyrenoverade hem i Bagarmossen i Stockholm. Vi får se ett stilrent hem med dova färger och mycket detaljer.

Henrik Nero arbetar som stylist inför försäljning
Bild: Ett hem som Henrik stylat inför en försäljning. Bildkälla: Instagram/henriknero

@Henriknero

Henrik Nero är en stylist och fotograf som används flitigt inför försäljningar av bostäder i Stockholms innerstad. På sitt Instagramkonto publicerar han bilder från lägenheter som han jobbat med och vi inspireras ständigt av de arbeten han gör.

Inredning i Johannas hem
Bild: Johanna bloggar om inredning och familjelivet. Bildkälla: Instagram/johannabradford

@Johannabradford

På Instagram publicerar Johanna bilder på fina detaljer från hemmet och familjen. Nyligen fick hon sitt andra barn och 2018 utsågs hennes blogg som årets inredningsblogg. 

Viktoria Dahlberg bor i New York
Bild: Viktoria delar med dig av livet i New York. Bildkälla: Instagram/viktoria.dahlberg

@Viktoria.dahlberg

Viktoria Dahlberg bor i Williamsburg som är en stadsdel i Brooklyn, New York. På hennes Instagram delar hon med sig av bilder från lägenheten, staden och outfits.

Bild från Moa Lundströms hem.
Bild: Moa Lundström har inrett sitt hem stilrent. Bildkälla: Instagram/moalundstrom

@Moalundstrom

Moa Lundström är fotostudenten och dekoratören som publicerar bilder på inredning och familjelivet på Instagram. Hennes hem är inrett skandinaviskt, minimalistiskt och går i beiga och vita toner.

Emma är stylist.
Bild: Ett av Emmas jobb. Bildkälla: Instagram/styledbyemmahos

@Styledbyemmahos

Emma Fischer är stylisten som stylar ditt hem innan det går ut till försäljning. På Emmas Instagramkonto får du en inblick i de jobb och stylingar som hon har gjort, och en signaturstil hon har är slarviga bäddningar och mycket växter i alla rum. Emma är bosatt i Göteborg.

En bild från Emelies konto på Instagram.
Bild: Emelie delar inspiration hemmet. Bildkälla: Instagram/34kvadrat

@34kvadrat

Emelie Ekman delar med sig av inspiration från sitt egna och andras hem på hennes konto 34 kvadrat. Hennes blogg har även blivit utsedd till en av Sveriges topp 10 bästa inredningsbloggar både år 2017 och 2018.

En härlig uteplats.
Bild: Susans uteplats. Bildkälla: Instagram/susantornqvist

@Susantornqvist

Det är svårt att inte inspireras av Susan Tornqvists Instagramkonto. Hon arbetar som inredare, frilansstylist, bloggare och digital content creator. På hennes Instagram får vi se inspirerande bilder från hennes hem, fina blommor och vackert upplagd mat. 

Lovisas vardagsrum.
Bild: Lovisa Alcéns vackra vardagsrum. Bildkälla: Instagram/lovisaalcen

@Lovisaalcen

Lovisa Alcén är inredaren som bor i Gävle tillsammans med sin man och parets två mopsar. Hon har ett brinnande intresse för interiör och på Instagram kan vi skymta bilder från deras magiska hem.

Trendenser är Nordens största inredningsblogg.
Bild: Ett smakfullt inrett hem. Bildkälla: Instagram/trendenser

@Trendenser

Frida Ramstedt driver Nordens största inredningsblogg, Trendenser, där vi får ta del av inspirerande hem. 

Läs mer:

7 drömmiga inredningsbloggar du bara måste följa