Isabella Löwengrip hintar om vem hennes nya kärlek är – på Instagram

Isabella Löwengrip hintar om vem hennes mystiske kille är - Foto: Instagram/isabellalowengrip
Dela på Pinterest
Isabella Löwengrip blev i juli singel efter att ha varit ett par med Hampus Jarlbo i ett år. Men nu går Isabella ut med att hon träffar en ny kille.

För lite mer än ett år sedan gick entreprenören Isabella Löwengrip ut med att hon och exmaken Odd Spångberg, som tillsammans har barnen Gillis och Sally,  skiljer sig. I maj tidigare i år gjorde Isabella det officiellt att hon och Hampus Jarlbo var ett par. Men inte långt därefter berättade Isabella att paret hade gått skilda vägar, vilket berodde mycket på entreprenörens hektiska liv med resor, arbeten och barn. 

Däremot har Isabella inte varit blyg med att hinta, på både bloggen och Instagram, om att det finns en speciell man i hennes liv. Den speciella mannen har bjudit Isabella på allt från spontana och romantiska middagar till den senaste veckans lyxresa i San Sebastian.

Bild: Isabella Löwengrip innan avresa till lyxiga San Sebastian. Bildkälla: Isabella Löwengrip

I onsdags åkte Isabella Löwengrip till San Sebastian tillsammans med den mystiske mannen, där de har bott i en av sviterna på ett lyxhotell, ätit god mat och vänt på dygnen då de har varit uppe till klockan två om nätterna och vaknat runt 11. 

Bild: Sviten som Isabella Löwengrip och den mystiske mannen bodde i på lyxresan i San Sebastian. Bildkälla: Isabella Löwengrip

"Det har varit en rätt kaotisk sommar för mig gällande mitt privatliv, känslor som slungats fram och tillbaka. Så imorgon åker jag dit för att reda ut framtiden. Det blir bra." skrev Isabella på bloggen innan avresan till San Sebastian med den mystiske mannen.

Bild: Isabella var i San Sebastian med en hemlig man. Bildkälla: Isabella Löwengrip

Isabella har dock inte gått ut med varken namn eller bild på den nye kärleken men på Instagram stories där hennes följare hade möjligheten att ställa frågor till henne har hon hintat om vem den mystiske mannen är. 

Bild: Isabella Löwengrip svarar på Instagram story vem hon reser med. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

"Någon som jag delar min passion med när det kommer till att ha det goda i livet", svarar Isabella på frågan om vem hon reser med.

Många av hennes bloggläsare och följare på Instagram är däremot säkra på att det inte är en ny kärlek utan att det är Hampus som Isabella har återförenats med. 

Läs mer:

Isabella Löwengrip är singel igen – därför tog det slut med Hampus