Kendall Jenner öppnar upp sig om ångest – och hur den påverkar henne

Kendall Jenner berättar om ångestattackerna
Kendall Jenner öppnar upp sig för LOVE Magazine om ångesten - Foto: Alastair Grant/AP/TT, Luca Bruno/AP/TT
Dela på Pinterest
I februari öppnade Kendall Jenner upp sig och berättade för Harper's Bazaar om ångesten hon kämpar med dagligen. Nu berättar hon varför hon inte gick några visningar i våras.

Supermodellen Kendall Jenner som vi är vana vid att se på catwalken syntes inte till på någon visning under Paris Fashion Week i mars detta året. I och med detta har Kendall öppnat upp sig för LOVE Magazine och berättar anledningen till varför hon inte syntes på catwalken. 

Kendall Jenner var åter på catwalken i juni. Bildkälla: Luca Bruno/AP/TT

"Förra säsongen gick jag inga visningar. Jag jobbade i Los Angeles och kände att jag inte kunde göra det just då utan att bli galen. Jag var på gränsen till att bryta ihop.", ska Kendall ha sagt till LOVE Magazine, enligt Elite Daily.

Som supermodell och reality-stjärna har Kendall Jenner dagligen stor press på sig eftersom hon hela tiden ska vara uppdaterad och publicera på sociala medier samtidigt som hela världen har ögonen på henne.

Kendall Jenner öppnar nu upp sig mer om sin ångest. Bildkälla: Evan Agostini/AP/TT

Kendall Jenner, som är en del av Kardashian-familjen, öppnade redan i februari upp sig om ångesten och panikattackerna för magasinet Harper's Bazaar. Hon berättade för dem om sina återkommande panikattacker som hon får om nätterna där hon inte kan röra sig.

För Harper's Bazaar berättade hon även att panikattackerna delvis beror på negativiteten som sprids online. Hon menade på att det är svårt att vara inne på sociala medier utan att ta till sig av det negativa som skrivs.

Mycket av supermodellens ångest beror på den stora pressen hon har på sig som offentlig person. Bildkälla: Andy Kropa/AP/TT

I skrivande stund har Kendall Jenner 93,5 miljoner följare på Instagram, så det är inte konstigt att supermodellen känner en stor press från sociala medier och får ta emot mycket negativa kommentarer.

Läs mer:

Kendall Jenners nya ankelväska – vad tycker ni om den?