Zara Larsson berättar om ångesten: "Jag kommer inte släppa ny musik"

Zara Larsson har prestationsångest över att släppa ny musik
Zara Larsson berättar om prestationsångesten - Foto: Instagram/zaralarsson
Dela på Pinterest
Svenska popstjärnan Zara Larsson öppnar upp sig på Instagram om prestationsångesten kring att släppa ny musik.

Sedan drygt ett år tillbaka har det varit tyst från den 20-åriga popstjärnan Zara Larsson när det kommer till musiken. Senast hon släppte ny musik var i samband med det senaste albumet "So Good". Däremot ligger Zara inte på latsidan då hon det senaste året har varit på turné och rest världen över. 

Zara Larsson börjar öppna upp sig mer om ångesten. Bildkälla: Instagram/zaralarsson

På Instagram stories berättar Zara nu anledningen till varför hon har valt att inte släppa ny musik, och det beror nämligen på rädslan att hennes fans inte kommer att tycka om det hon släpper.

– Jag är rädd att ni, mina fans, inte kommer att gilla det. Att alla kommer att tycka: "Vi väntade i 1,5 år och så släpper du sån här skit". Jag vill inte göra mig själv eller er besvikna, säger Zara till sina följare på Instagram.

Zara Larsson öppnar upp sig om prestationsångesten som kommer i samband med att hon ska släppa ny musik. Bildkälla: Christine Olsson/AP/TT

Zara berättar att anledningen till varför ingen ny musik har kommit från musikundret än är på grund av hennes prestationsångest. Hon menar på att hon inte är hundra procent nöjd med det som har producerats i studion hittills och hon vill inte släppa något som är halvdant.

– Jag vill behaga er och dem som lyssnar på mina låtar. För ni gillar mig och jag älskar musik. Pressen jag sätter på mig själv gör det svårt att släppa något nytt eftersom jag själv och andra har så höga förväntningar, säger Zara på Instagram stories.

En av de största rädslorna den 20-åriga popstjärnan har är att ingen ska lyssna på hennes musik. Bildkälla: Vianney Le Caer/AP/TT

En av de största rädslorna med att släppa ny musik, i samband med hennes prestationsångest, är att hennes musik inte kommer att spelas på radio och att hennes album inte kommer att säljas en miljon gånger.

Vill du höra allt som Zara sa i sin Instagram story? Kolla då i videon ovan.

Läs mer:

Zara Larssons nya systertatuering med Hanna gör succé