Nya posen Influencers gör på bild – som kommer göra alla irriterade

Två tjejer poserar med varsina juicer när de tar en selfie till Instagram.
En ny pose på Instagram växer sig allt mer populär hos stora influencers. Men den nya trenden lär bli rätt irriterande för alla som befinner sig runt omkring dem... - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
När Influencers börjar posera på ett visst sätt på sina instagrambilder så dröjer det inte länge förrän alla andra hakar på. Men den här trendiga posen kommer nog få alla runt om kring att bli irriterade.

För att sticka ut på Instagram idag så räcker det inte med att posera casual på bilden. Det krävs att man är kreativ och kommer på nya sätt att posera hela tiden.

Hela tiden dyker det upp nya poser som kreativa Influencers kommit på. Den senaste trenden vi skrev om var "Barbie feet"-posen som får dig att se längre ut på bild. Men nu har det alltså kommit en ny trend, som antagligen kommer väcka en hel del irritation.

I Ryssland har en ny pose tagit fart bland influencers och den nya trenden kallas "Fallingstars2018" och det är en utmaning som spridits bland stora konton på Instagram.

Det hela går ut på att man ska lägga sig platt på magen nedanför trappen vid ett flygplan och sen taggar "#Fallingstars2018".

Sasha Chistova heter en influencer som hakat på trenden. Bildkälla: Instagram/Sasha Chistova
Reshetova Anastasia har fått över 130 000 likes på sin Instagrambild. Bildkälla: Instagram/Reshetova Anastasia
Natasha är en av alla som hakat på den nya trenden på Instagram. Bildkälla: Instagram/Natasha Poly

Även om detta inte hunnit sprida sig till Sverige än så skulle vi inte påstå att det är helt omöjligt att det tids nog kommer hit och det riskerar då att göra allas flygtur mer irriterande än vanligt...

Som om det inte var nog påfrestande att kliva av ett plan, tänk er då att passagerarna vill lägga sig i trappen och ta en bild. Nej tack!

Fast egentligen, vad gör man inte för en riktigt bra bild på Insta?

Mer:

Här är posen alla gör på Instagram för att se längre ut på bild