Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Kylie Jenner visar upp sin väsksamling – som är magisk

Kylie Jenner visar upp vilken väska som kommer att bli dotterns första.

Dela på Pinterest
I en video på Youtube visar Kylie upp sin väsksamling som innehåller allt från Hermès till Louis Vuitton. Hon berättar även vilken väska som kommer att bli Stormi Websters första väska.

På Kylie Jenners Youtubekanal visar realitystjärnan nu upp sin walk in closet som är full av märkesväskor. Kylie som nästa år kan komma att bli den yngsta miljardären verkar lägga en stor summa av de pengarna som hon tjänar på dyra märkesväskor. 

Kylie Jenner tillsammans med dottern Stormi Webster
Kylie Jenner tillsammans med dottern Stormi som nyligen blev 6 månader gammal. Bildkälla: Stella Pictures

"Det är här jag har alla mina väskor. Jag gjorde ett litet rum i mitt hus till ett hem för mina väskor så att de kan bli sedda och fint upplysta", sa Kylie Jenner i Youtubevideon.

View this post on Instagram

options

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

I Kylie Jenners väsksamling kan vi se en rad full av Hermès väskor, som förutom är hennes favoritrad av väskorna, även är en bra investering enligt Kylie.

"Om jag var tvungen att välja en av mina Hermès väskor att rädda om mitt hus brann skulle jag välja den i brunt och krämvitt krokodilskinn", berättar Kylie.

Hermèsväskan som Kylie Jenner skulle rädda i en brand.
Kylies Hermèsväska i krokodilskinn skulle Kylie räddat om hon endast fick välja en. Bildkälla: Youtbue/Kyliejenner

Vidare i hennes samling av väskor visar Kylie Jenner en liten Hermès väska i magenta som hon fått av storasystern Kourtney Kardashian. Kylie berättar att den dagen hennes dotter Stormi vill ha en handväska kommer hon att få mammas Hermès, en väska för ca 150 000 kronor. 

En Hermès väska i magenta för ca 150 000 kronor
Den magenta Hermèsväskan som Kylie kommer att ge till dottern Stormi. Bidkälla: Youtube/Kyliejenner

Stormi kommer även ärva en av Kylies första väskor, en Louis Vuitton i miniformat som hon och Kendall fick av mamma Kris Jenner när de var små.

Louis Vuitton väskan som Kylie fick av mamma Kris som barn.
En dag kommer Stormi även att få ärva en Louis Vuitton väska av mamma Kylie. Bildkälla: Youtube/Kyliejenner

Vi kan minst sagt säga att vi är avundsjuka på Kylie Jenners samling av märkesväskor och hennes enorma rum med allt från Hermès och Louis Vuitton till Chanel, Gucci och Yves Saint Laurent.

Läs mer:

Kylie Jenner är yngsta någonsin på Forbes lista över rikaste kvinnorna