Videon där Miley Cyrus blir skrämd i bilen – får alla att asgarva

Miley Cyrus, Liam Hemsworth
Miley Cyrus blir skrämd av pojkvännen Liam Hemsworth - Foto: Matt Sayles/AP/TT
Dela på Pinterest
Det är underhållande att se på när andra blir skrämda och framförallt när Liam Hemsworth skrämmer sin ovetandes flickvän Miley Cyrus.

För inte så länge sedan raderade Miley Cyrus alla sina bilder på Instagram, inklusive dem på henne och pojkvännen Liam Hemsworth. Många fans trodde att paret hade gjort slut, men till vår stora glädje är de fortfarande tillsammans. 

För inte så länge sedan raderade Miley alla bilder på Instagram. Bildkälla: Greg Allen/AP/TT

Medan Miley inte är aktiv på sina sociala medier, så är pojkvännen Liam det desto mer då han publicerar bilder på paret vid olika tillfällen. Miley Cyrus och Liam Hemsworth gick i mars 2010 ut med att de dejtade, vilket innebär att paret mer eller mindre har tillsammans i över åtta år. 

Eftersom paret har träffats så länge vet de också vad den andra gillar och inte gillar. Men framförallt vet de hur man lättast skrämmer sin partner. Något som Liam Hemsworth har extra bra koll på. Igår publicerade  nämligen Liam en video på Instagram där han skrämmer Miley – och hennes reaktion är så gullig! 

Miley Cyrus tillsammans med Liam Hemsworth. Bildkälla: Evan Agostini/AP/TT

Paret sitter i en bil och i videon kan vi se Liam ha på sig en mask som täcker stora delar av hans ansikte. Samtidigt som Liam kör bilen sitter de och småpratar med varandra om Liams mask – när Liam plötsligt tvärbromsar.

– Aaaah, min jävla nacke, skriker Miley Cyrus i videon.

Liam Hemsworth och Miley Cyrus träffades på inspelningen av "The Last Song". Bildkälla: Willy Sanjuan/AP/TT

Som caption till videon har Liam Hemsworth skrivit "Gets her every time". Efter händelsen kan vi se en märkbart irriterad Miley, kanske på grund av att Liam skrämde henne och fick med det på film.

Läs mer:

Miley Cyrus raderar alla bilder på Instagram – och alla är så förvirrade