Meghan Markle har ett smeknamn på Harry - och det är så gulligt

Meghan Markle har ett hemligt smeknamn på prinsen - Foto: TT/AP/Aaron Chown
Dela på Pinterest
Det var under en föreställning häromdagen som Meghan Markle av misstag avslöjade vad hon brukar kalla sin Harry. Hennes reaktion när hon inser att hon har sagt det högt är adorable.

Det supersöta kungliga paret Meghan Markle och Prins Harry, var häromdagen på Londons populäraste musikal Hamilton, och det var mycket som hände under framträdandet.  Förutom att Meghan bar en superchic fodralklänning från Judith & Charles som drog till sig extra mycket uppmärksamhet, råkade hon av misstag avslöja det gulliga smeknamnet hon brukar kalla sin prins för. 

Meghans smeknamn på prinsen fick hela castingen att reagera. Bildkälla: Stella Pictures

Vid ett tillfälle under musikalen anslöt sig Meghan och Harry till casting-gänget för att ta bilder på scenen tillsammans med dem.  Meghan står framför Harry, och ska då ha vänt sig mot sin man och sagt "Ser du, my love?". Sekunden efter inser Meghan vad hon precis har sagt och ser riktigt generad ut. Samtidigt bryter hela casting-gänget ut i ett stort "aaaaww". Reaktionen när hon inser vad hon har sagt högt är nästan lika gullig som själva smeknamnet. 

Paret har tidigare visat sin kärlek för varandra genom att hålla handen och hålla om varandra under diverse tillfällen. Under en polo match tidigare denna sommar fick vi till och med se en kyss. Meghan och Prins Harry har nu varit gifta i tre månader, och vi väntar med spänd förväntan på vad nästa bedårande överraskning blir.

Se Meghans supergulliga reaktion i klippet nedan:

Läs mer här:

Här är allt du behöver veta om Meghan Markle och Prins Harry

Här är Meghan Markles smarta knep för att slippa få ont av klackskor