Här är Meghan Markles smarta knep för att slippa få ont av klackskor

- Foto: Foto: STELLA Pictures/ddp/Van Tine Dennis
Dela på Pinterest
Meghan Markle har haft världens alla ögon på sig den senaste tiden och det är en detalj med hennes skor som folk nu har upptäckt – en detalj som vi kommer kopiera på en gång.

Meghan Markle är sedan tidigare känd som skådespelare och kanske mest känd för sin roll som Rachel i amerikanska serien Suits. 

Bildkälla: TT/Ian Watson

Men senaste åren har hon blivit känd som något helt annat – hon blev tillsammans med brittiska Prins Harry och 19 maj tidigare i år sa hon ja till sin prins i Windsor Castle.

Nu är hon med i den brittiska kungafamiljen och har bytt ut sin skådespelarkarriär till att bli hertiginnan av Sussex.

Bildkälla: TT/Alexi Lubomirski

Meghan är alltså van vid att gå på röda mattor och filmpremiärer, men nu även kungliga tillställningar där kläderna såklart är otroligt viktigt.

Hon har ständigt världens ögon på sig och på senaste har folk reagerat på Meghans skor, som alltid tycks vara för stora.

Bildkälla: TT/Yui Mok

Men, det finns såklart en orsak till detta. Meghan Markle och flera andra kändisar köper nämligen klackskor som är en storlek för stora. 

Bildkälla: TT/Kirsty Wigglesworth

Detta för att slippa skavsår när de står och glänser på röda mattor och andra events. Men även för att fötterna svullnar när de ansträngs eller är varma, något som gör att skorna då lätt kan bli för trånga om de är i "rätt" storlek från början, det skriver Huffington post.

Luktar dina skor illa nu i värmen? Det finns en lösning för att ta bort svettlukten – och det är superenkelt! Se mer i videon nedan. 


Mer:

Här är kläderna Meghan Markle inte får ha på sig längre

Här är allt du behöver veta om Meghan Markle och Prins Harry