Bilden på Beyoncé som bebis är det sötaste vi sett

Beyonce Knowles ler
Beyonce har fyllt 37! - Foto: TT/Evan Agostini
Dela på Pinterest
Beyoncé fyllde 37 år i tisdags och det firade hennes mamma genom att posta den gulligaste bilden på superstjärnan som bebis.

Beyoncé Knowles-Carter är en av de största artisterna i musikvärlden, och i tisdags den 4 september firade hon sin 37:e födelsedag. I måndags passade då hennes mamma Tina Knowles på att posta en bebisbild av världsstjärnan på Instagram, endast 4 månader gammal. I en känslosam text hyllar hon stolt sin dotter och vad hon har åstadkommit i livet.

"På den här dagen var du 4 månader gammal och jag kunde inte kontrollera hur exaltherad och stolt jag var, och den omfamnande kärlek jag kände för dig, min förstfödda", skriver Tina Knowles bland annat. Hon beskriver även Beyoncé som generös och kärleksfull. 

Här är bilden på Queen B som bebis. 

Hur söt var hon inte som liten? Bildkälla: Instagram/mstinalawson

I inlägget skriver Beyoncés mamma även att hon knappt kan förstå att just hon fick äran att bli mamma till Beyoncé, och att dagen hon och hennes syster (Solange Knowles) kom till världen var de bästa dagarna i hennes liv. 

Inlägget som postades nu i måndags har fått över 257 000 likes på Instagram och över 9 000 kommentarer där många hyllar kärleksförklaringen. Ett fan tackar för Tina för att ha uppfostrat en drottning. 

"Tack för att du tog henne till världen, vi älskar dig och din dotter så mycket", skriver en annan följare.

Queen B. Bildkälla: TT/Evan Agostini

 Beyoncé har idag tre barn, tvillingarna Sir och Rumi samt även dottern Blue Ivy som är äldst. Spana in videon nedan för att se hur lika dem är Bey:


Älskar du Beyoncé lika mycket som vi gör? Såklart! Vi har tidigare lagt ut ett Quiz om superstjärnan där du kan testa dina kunskapen om henne. Du hittar testet här!

Läs mer om Beyonce:

Nu kan Jay Z och Beyoncés gamla lyxvilla bli din – se bilderna här

Detaljen i Beyonces ögonbryn du aldrig sett – men kommer älska.