Brooklyn Beckham visar familjens nya hund: "Fig Beckham"

Brooklyn och Victoria Beckham på röda mattan.
Brooklyn Beckham utökar familjen med den nya hunden fig - Foto: TT/Evan Agostini
Dela på Pinterest
Beckhamfamiljen växte sig just lite större och den nya familjemedlemmen är verkligen urgullig.

Beckhamfamiljen är ju kända för att vara kanske den snyggaste familjen på denna jord – och den nya familjemedlemmen kommer garanterat bidra med extra stor gull-faktor till framtida familjefoton.

Familjen består idag av mamma, Victoria Beckham, pappa, David Beckham och sönerna Brooklyn, Romeo, Cruz och dottern Harper.

Och det är den äldsta sonen Brooklyn som nu visar upp den första bilden på den nya familjemedlemmen på Instagram. Och den är verkligen urgullig!!

"Meet my new baby, Fig Beckham"

På Instagram visar Brooklyn upp hunden fig som nu hyllas av fansen. Bild: Instagram/Brooklyn Beckham

På bara några timmar så har bilden fått nästan en halv miljon likes.

Mamma Beckham pikar sonen också med en bild på sin story på Instagram där hon skriver: "Brooklyn har en ny dam i sitt liv".

Familjen Beckham har även hunden Olive sen innan. Bild: Instagram/Victoria Beckham

I flera år har Brooklyn haft ett på och av-förhållande med skådespelerskan Chloë Grace Mortez. Första gången paret gjorde slut blev Brooklyn dumpad på det mest brutala sättet, mitt under under Coldplays konsert.

Men det dröjde inte länge innan de två syntes sida vid sida igen.

Idag ryktas det dock att Brooklyn ska vara singel igen men det är väl bara en tidsfråga innan någon fastnar för hundtricket nu när han skaffat sig Fig. Vi menar, kolla bara i videon ovan. Har ni sett något gulligare?