Ariana Grande, Mac Miller och Pete Davidson - detta har hänt

Ariana Grande, Mac Miller, Peter Davidson
Vi reder ut vad som har hänt. - Foto: TT/AP/Charles Sykes/Owen Sweeney/Chris Pizzelo
Dela på Pinterest
Det har minst sagt varit ett stormigt år på kärleksfronten för sångerskan Ariana Grande. Vi reder ut vad som har hänt.

Ariana Grande, expojkvännen Mac Miller och hennes nuvarande kille Pete Davidson är tre namn man ofta hör i samma mening just nu. I helgen nåddes vi av den tragiska nyheten att Mac Miller avlidit pågrund av en överdos. Samtidigt anklagar fans Ariana för Macs bortgång, som påstår att det är hennes fel. Men varför gjorde Ariana och Mac egentligen slut, och hur kommer det sig att folk blamear henne? Detta är vad som har hänt: 

Mac Miller och Ariana Grande blir tillsammans: september 2016
Mac Miller och Ariana Grande blir ett par år 2016 efter flera år av vänskap. De gör även ett samarbete på Mac's låt "My Favourite Part".


Mac Miller och Ariana Grande blev ett par 2016. Bildkälla: Stella Pictures


Ariana Grande och Mac Miller gör slut: 10 maj 2018
Efter två års dejtande avslutar Grande och Miller sin relation i maj 2016, på grund av att de båda har fullspäckade scheman som gör det för svårt för dem att fortsätta som ett par. De avslutar dock relationen på ett bra sätt, och Ariana lägger upp på sin Instagram-story att Mac fortfarande är en av hennes bästa vänner. 


Bildkälla: Instagram/arianagrande

Ariana svarar på kritik från ett fan: 23 maj 2018
Mac Miller blir arresterad för rattfylla och ett fan går till attack mot Ariana på Twitter, som menar att det är på grund av att de gjorde slut som detta hände. Ariana avslöjar då att Mac hade problem med missbruk och att det var en av anledningarna till deras uppbrott. "Jag är ingen barnvakt eller mamma och ingen kvinna borde behöva vara det", skriver hon på sin Twitter.


Här är Arianas svar på kritiken. Bildkälla: Twitter/arianagrande


Ariana Grande och Pete Davidson är officiellt ett par: 30 maj
En kort tid efter börjar Ariana och Pete synas med varandra. I slutet på maj postar de en bild på Instagram tillsammans och bekräftar att de är ett par.


Ariana Grande och Pete Davidson förlovar sig: 11 juni 2018
Efter bara några veckor förlovar sig Ariana med Pete. Detta får många att reagera och Ariana kritiseras för att ha gått vidare för snabbt. 


Idag är Ariana förlovad med Pete Davidson. Bildkälla: TT/AP/Evan Agostini

7 September 2018:
I fredagskväll hittas Mac Miller död i sitt hem i Kalifornien, på grund av en överdos. Detta gör att Ariana får ta emot hatiska meddelanden på sina sociala medier, där folk anklagar henne för att vara orsaken till Miller's bortgång. Det går så långt att Ariana tvingas stänga av kommentarsfältet på sin Instagram. Samtidigt som många skriver hatiska kommentarer står flera fans bakom henne. "Jag ser att många skyller på Ariana Grande för Mac Millers död, vad är det för fel på er?", skriver en användare på Twitter.


Här är några av kommentarerna på Arianas Instagram. Bildkälla: Instagram/arianagrande


9 september 2018
I söndags postade Ariana en bild på Mac på hennes Instagram, utan någon beskrivning.

Här är bilden Ariana postade på sin Instagram. Bildkälla: Instagram/arianagrande

14 oktober 2018
Ariana Grande och Pete Davidson avslutar sin relation och bryter förlovningen. Anledningen är att de känner att tajmingen inte är den rätta just nu. Dock utesluter dom inte att det skulle kunna blir någonting mellan dom igen i framtiden. 

Läs mer här:

Efter förlovningen – Ariana Grandes kärlekstatuering är så fin