Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Efter förlovningen – Ariana Grandes kärlekstatuering är så fin

Ariana Grandes kärlekstatuering med Pete Davidsson

Dela på Pinterest
Ariana Grande har nyligen förlovat sig med komikern Pete Davidsson. Men det är inte bara en fet diamant som nu sitter på hennes finger.

Förra veckan kom nyheten att Justin Bieber förlovat sig med sin flickvän Hailey Baldwin. Det blev en världsnyhet då paret inte varit tillsammans speciellt länge, så en förlovning chockade många. Men, det är ju faktiskt inte bara Bieber som förlovat sig i sommar.

Världsartisten Ariana Grande har också fått en ring på sitt finger.

Ariana Grande och pojkvännen Pete Davidsson
Bildkälla: Instagram/arianagrande

Det var i början av juni som nyheten kom att Ariana Grande förlovat sig med pojkvännen Pete Davidsson. Även denna förlovning kom lite som en chock för många då de inte varit tillsammans offentligt speciellt länge.

Arianas förlovningsring har blivit en stor snackis sedan dess, då den är galet maffig.

Ariana Grandes förlovningsring
Bildkälla: Stella Pictures

Men nu är det något annat folk snackar om. Ariana Grande har nämligen inte bara en förlovningsring på sitt finger – utan nu även en kärlekstatuering.

Det är Arianas nagelsalong som postat en bild på hennes nya naglar, där vi ser ringen klart och tydligt – men också en tatuering.

Ariana Grandes kärlekstatuering till Pete Davidsson
Bildkälla: Instagram/nail_swag

Där står hennes blivande makes namn "Pete" i kursiv stil. 

Paret ska sedan tidigare även ha matchande tatueringar i form av ett litet moln. Sedan ska även Pete ha kaninöron bakom öronen, något som symboliserar Ariana, och "AG" tatuerat på handen. Så, paret verkar minst sagt vara säkra på sin kärlek till varandra! 

Mer:

Här är kändisarnas förlovningsringar 2018

Gilla Modette på Facebook!