Läskigaste skräckfilmerna som har biopremiär hösten 2018

Läskigaste skräckfilmerna som har premiär i höst. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Dras du till läskiga filmer med en skräckblandad förtjusning? Det finns fyra skräckfilmer som du borde se inom de närmsta månaderna.

Hösten är snart här och vad är mysigare än att krypa ner i soffan framför en ny spännande skräckfilm? Inom loppet av två månader har fyra riktigt spännande skräckfilmer biopremiär, se vilka det är här nedan.

The Nun  – biopremiär 7 september

The Nun handlar om en ung nunna som tar sitt liv på ett kloster i Rumänien. När den unga nunnan tar sitt liv skickar Vatikanen en präst och hans lärling för att utreda fallet. Under uppdraget riskerar de inte bara sina egna liv, utan även sin tro och sina själar. Tillsammans avslöjar prästen och lärlingen en skrämmande hemlighet som kommer tvinga dem att konfrontera den onda kraften som kommer från den demoniska nunnan. 

The Nun hade biopremiär 7 september 2018. Bildkälla: IMDb.com

Searching – biopremiär 21 september

16-åriga Margot försvinner spårlöst, en utredning påbörjas samtidigt som en kriminalare får leda fallet. När det gått 37 timmar utan någon ledtråd får Margots pappa, David Kims, nog och bestämmer sig för att själv leta på det enda stället som ingen har kollat på. Det är på Margots dator som 16-åringens alla hemligheter finns samlade, vilket gör att David måste kolla på dotterns digitala avtryck genom de kommunikationsmedel som vi använder dagligen. 

Searching har biopremiär 21 september. Bildkälla: IMDb.com

Hell Fest – biopremiär 28 september

Nöjesparken med skräcktema som förväntas vara roligt och lite obehagligt blir i "Hell Fest" endast läskigt. Filmen utspelar på en nöjespark som har skräcktema, och fån ingenstans dyker en maskerad seriemördare upp i parken. Den maskerade mördaren förvandlar nöjesparken till sin egna lekplats och börjar mörda i folkmassan. Twisten i filmen är att publiken tror att seriemördaren är en del av nöjesparkens show.

I Hellfest förvandlads en nöjespark med skräcktema till en personlig lekplats för en seriemördare. Bildkälla: IMDb.com

Halloween – biopremiär 19 oktober

För 40 år sedan mötte Laurie Strode en maskerad man, vid namn Michael Myers. Sedan dess har Michael Myers jagat henne. I "Halloween" kommer Laurie till en sista konfrontation med den maskerade mannen. 

Halloween har biopremiär 19 oktober

Älskar du skräck och verkliga historier? Vi har tidigare tipsat om spännande podcasts med mordfall som du borde kika in.