Prins William och Kate Middletons strategi för att uppfostra barnen

Paret har en strategi för familjelivet. - Foto: TT/AP/Dominic Lipinski
Dela på Pinterest
Hur tar kungliga familjer hand om sina barn? Förvånansvärt normalt, om man följer Williams och Kates strategi.

Kate Middleton och Prins William, hertigparet av Cambridge, har idag tre barn. Prins George som är född 2013, prinsessan Charlotte som är född 2015 och prins Louis som föddes i april detta år. Att vara kungliga med tre barn kan inte vara allt för lätt, gissar vi. Men William och Kate har en otippad strategi för att ta hand om kidsen, och den är att försöka hålla familjelivet på en så normal nivå som möjligt, vilket inkluderar att de på egen hand utför vardagliga uppgifter.


Vardagsliv är viktigt enligt hertigparet. Bildkälla: TT/AP/Dominic Lipinski

Är man kunglig tillhör inte vanligheterna att man skjutsar sina barn till skolan, trodde vi. Men faktum är att paret faktiskt tar dit George och Charlotte själva varje dag, såvida de inte är på ett välgörenhetsevent eller någon annan tillställning. Men i annat fall turas paret om att skjutsa Charlotte till Willcock's Nursery School i Kensington och sonen George som går på Thomas's of Battersea school i södra London. 


Sonen prins George. Bildkälla: TT/AP/Richard Pohle

 Enligt en källa från Us Weekly tycker Kate och William att det är viktigt att låta barnen vistas i en så "normal" miljö som möjligt, det är en prioritering som alltid ligger högt på deras lista. Då hela familjen drar till sig otroligt mycket uppmärksamhet från media, vill de att barnen inte ska känna sig annorlunda jämfört med andra barn. 


Prinsessan Charlotte. Bildkälla: TT/AP/Ben Stansall

Enligt Cosmopolitan har en kunglig expert sagt att traditionellt sätt så har kungliga barn tidigare levt väldigt skyddade, men att prinsessan Diana var den som bröt traditionen. Hon tog ofta med sina barn på vardagliga äventyr till McDonald's eller nöjesparker. Vi gissar att det är härifrån Kate och William har fått sin inspiration.


Vardagliga kungligheter. Bildkälla: TT/AP/Chris Jackson

Om Kate och William även kirrar rostmackor och varm choklad till kidsen på morgonen vet vi inte, men kungligheterna är helt klart mer "mänskliga" än vad vi kunde ana!

Läs mer här: 

Därför gick prins William och Kate Middleton skilda vägar