Därför gick prins William och Kate Middleton skilda vägar

Prins William, Kate Middleton och prins Louis
Prins William och Kate Middletons förhållande har inte alltid varit på topp - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Alla sagor har sina bättre och sämre sidor. Även det brittiska prinsparet William och Kate Middleton.

Det brittiska prinsparet William och Kate Middleton träffades för första gången 2001 när de båda studerade i Skottland. Idag har de en relation som många drömmer om, men tro det eller ej, de har faktiskt gjort slut en gång.

Det brittiska prinsparet. Bildkälla: Indranil Mukherjee/AP/TT

För sju år sedan gifte sig paret i London och har sedan dess fått tre gemensamma barn: prins George, prinsessan Charlotte och nykomlingen prins Louis. 

Prinsparets resa dit där dem är idag har inte varit den lättaste. Paret har under årens gång fått möta olika hinder som gjort att förhållanden har lagts på is. Det var 2007 som prins William och Kate Middleton gjorde slut med varandra och hade ett uppehåll. Den brittiska kungafamiljen bekräftade aldrig uppbrottet men prinsparet har själva berättat om händelsen. 

Prinsparet har tre barn, två söner och en dotter. Bildkälla: Kirsty Wigglesworth/AP/TT

"Vi var båda väldigt unga, det var på universitetet, och vi försökte hitta oss själva", förklarade prins William för ITV inför bröllopet 2011.

I juni 2007 hittade paret tillbaka till varandra för att två år senare förlova sig. Och det kanske fanns en mening med att de skulle göra slut under en kortare period för att senare hitta tillbaka till varandra och bli "couple goals".

Prins William, Kate, prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis. Bildkälla: Stella Pictures

"Jag tror att jag då inte var så glad över det, men det gjorde mig verkligen till en starkare person", fortsatte Kate Middleton om den jobbiga tiden i förhållandet.

Under uppbrottet sägs även Kate Middleton ha lämnat Storbritannien för att besöka Dublin tillsammans med sin mamma.

Storbritanniens nya prinsessa Meghan Markle, som är känd från bland annat Suits, har några tips på hur du blir framgångsrik. Spana in hennes tips i videon nedan och inspireras!

Vill du läsa mer om det brittiska kungahuset? Då borde du läsa Meghan Markles gulliga smeknamn på prins Williams lillebror, Harry.