Detta har Linn Ahlborg alltid i sitt kylskåp

Mat
Linn Ahlborg visar upp vad hon har i sitt kylskåp - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Det är inte det lättaste att veta vad man ska köpa hem för mat när man precis flyttat hemifrån. Men någon som har koll på läget är Linn Ahlborg.

Linn Ahlborg flyttade hemifrån tidigare i somras, från Gävle till Stockholm. När man är van vid att bo hemma och alltid ha ett fullt kylskåp kan det vara jobbigt att anpassa sig till att bo ensam och ett halvtomt skafferi. 

Men det är inte något som 19-åriga Linn Ahlborg verkar tycka vara särskilt tufft. Youtubestjärnan visar nu upp vad hon har i sitt kylskåp, som är välfyllt med massa godsaker. 

Linn Ahlborg har precis flyttat från sin hemstad Gävle. Bildkälla: Instagram/linnahlborg

– Här har jag alla ingredienser till tacos, det kan nog bli en och annan taco här ska jag erkänna, säger Linn Ahlborg i videon. 

Det är ingen nyhet att Linn Ahlborg älskar tacos då hon i flertalet videos ätit tacos medan hon gjort en "mukbang". Så att hon skulle ha ingredienserna till det var inte helt otippat. 

– Det bli mycket sånt här också, typ färdiga pastasåser, ostsås, pestosås, soja och sweetchili, fortsätter Linn berätta. 

I Linns kylskåp hittar vi pastasås, pestosås, soja och sweetchili. Bildkälla: Youtube/Linn Ahlborg

Utöver det har hon kylskåpet fullt med cola zero, citron, lime, juicer, philadelphia, mozzarella, halloumi, leverpastej och pålägg. Linn är även extra stolt över sin grönsakslåda som är full med rödlök, vitlök, sallad, gurka, tomat och paprika.

När man flyttar hemifrån krävs det även att man börjar laga mat, något som Linn har börjat ge sig in på. Och hon verkar vara på god väg redan med sin egen syltade rödlök.

Linn är extra stolt över sin grönsakslåda. Bildkälla: Youtube/Linn Ahlborg

–  Och det här köpte jag för att jag skulle göra en lasagne, det har inte riktigt blivit av än men här ligger också lasagneplattor. Jag vet inte riktigt när jag tänkt att jag skulle ställa mig och laga en lasagne, säger Linn skrattandes. 

Några av ingredienserna till Linns lasagne. Bildkälla: Youtube/Linn Ahlborg

Vill du veta vad Linn mer har i kylskåpet och frysen? Kolla då i videon ovan.