Så ser tjejen från "The Ring" ut idag

Samara Morgan i The Ring
Vad gör egentligen tjejen från "The Ring" idag? - Foto: The Ring
Dela på Pinterest
Vem kommer inte ihåg den obehagliga tjejen från The Ring? Vi har kollat upp hur hon ser ut idag, och det är inte riktigt som vi minns det.

"The Ring" var skräckfilmen som back in the days fick alla att bli livrädda för småtjejer med långt hår. Detta tack vare karaktären Samara Morgan. Men har du någon gång tänkt på att den här skräckinjagande figuren faktiskt spelas av en riktig person, som existerar och lever på än idag? Inte vi heller. Vi kollade upp vad "The Ring"-skådisen gör idag och hur hon ser ut, och det är långt ifrån så som vi kommer ihåg det.

Vem kommer inte håg Samara Morgan från The Ring? Bildkälla: The Ring

Samara spelas av en tjej vid namn Daveigh Chase från Las Vegas. Hon är idag 28 år, men redan som 12 åring fick hon den skräckinjagande rollen i "The Ring". Även om hon inte hade så många repliker i filmen, så kan vi ju minst sagt konstatera att hon gjorde ett starkt intryck. Hur många Samara look a likes har vi inte sett på Halloweenfesterna genom åren?

Såhär ser skådespelaren ut idag. Bildkälla: Instagram/daveighc

Än idag är Daveigh en skådespelare, men inte med en lika skräckinjagande approach, om man säger så. Något som kanske inte så många vet är att det faktiskt är hon som är rösten till Lilo i filmen och serien "Lilo & Stitch". Dessutom är hon aktiv på Instagram och laddar flitigt upp bilder på både hundar och katter. En riktig djurvän med andra ord!


Daveigh är en catlady! Bildkälla: Instagram/daveighc

Selfies är dock något vi inte ser lika ofta som djur i hennes feed, men av de bilderna vi sett är det definitivt svårt att tänka sig att det var den här donnan som kravlade runt i "The Ring" och satte hela befolkningen i skräck.


Svårt att tänka sig att det här är Samara från The Ring, ellerhur? Bildkälla: Instagram/daveighc

Förutom att hänga på Instagram verkar det inte som att Daveigh har något nytt på gång just nu. Det senaste hon medverkade i var en liten roll i TV serien King Of the Golden Sun, enligt Cosmopolitan.

Gillar du skräckfilmer? Här har vi listat de läskigaste filmerna 2018!