Caitlyn Jenner avslöjar detaljer om Kylie Jenners tuffa graviditet

Caitlyn Jenner och Kylie Jenner
Caitlyn öppnar upp sig om Kylies graviditet. - Foto: TT/AP/Jordan Strauss/Richard Shotwell
Dela på Pinterest
Caitlyn Jenner öppnar nu upp och berättar om Kylies graviditet och hur jobbigt det var att hålla det hemligt.

Det var i maj 2017 Kylie Jenner blev gravid, bara månader efter att hon började dejta rapparen Travis Scott. Men Kylie bekräftade aldrig sin graviditet, och trots månader av spekulationer på sociala medier så lyckades hon hålla allting hemligt ända fram tills februari 2018 då Stormi kom till världen.


Kylie lyckades hålla hela graviditeten hemlig. Bildkälla: Stella Pictures

Nu öppnar Caitlyn Jenner upp sig om dotterns graviditet, och berättar att det var svårt att hålla det hemligt. 

"Hon har alltid velat bli mamma, men när hon ringde mig och berättade var det tufft för henne, såklart, eftersom att hon inte har varit gift. Men hon ville bilda en familj, och hon ville göra det ung. Lyckligtvis så är hon i den positionen att hon kan skaffa barn, och det barnet kommer att bli väl omhändertaget", ska Caitlyn ha sagt i ITV's tv-show "Loose Women", enligt Enews.


Caitlyn hade svårt för att hålla graviditeten hemlig. Bildkälla: TT/AP/Jordan Strauss

Caitlyn ska också ha avslöjat att hon själv tror på att det är bättre att vänta och att man inte ska påskynda en graviditet. 

"Jag fick mitt första barn när jag var 29, och då hade jag i princip redan fixat allt för mig själv", ska hon även ha sagt i programmet.

Oavsett om man vill vänta med barn eller inte, så kan man ju helt klart säga att Kylie, trots sin unga ålder, har åstadkommit en hel del. 21 år och är idag en av världens rikaste kvinnor, bland annat genom att driva sitt makeup-märke "Kylie Cosmetics". 


Inte dåligt att vara 21år och redan en av världens rikaste kvinnor. Bildkälla: Stella Pictures

Men trots att hon driver en stor business så är hon väldigt engagerad i sin mammaroll, och delar ofta med sig av bilder från deras liv på Instagram. För några dagar sedan postade Kylie en otroligt gullig bild på Stormi tillsammans med kusinen Chicago (Kim Kardashians yngsta dotter) i matchande rosa pyjamas set. 

Hur söta får man vara? Bildkälla: Instagram/kyliejenner

Läs mer här:

Därför kommer Kylie Jenners dotter heta Webster i efternamn

En tidslinje över Kylie Jenners graviditet med alla bilder på magen