Hilary Duff läxar upp en fotograf – här är videon alla måste se

Hilary Duff
Hilary Duff läxar upp en fotograf - Foto: Willy Sajuan/AP/TT
Dela på Pinterest
Det finns många för- och nackdelar med kändisskapet. Och någon som har erfarenhet av det är skådespelerskan Hilary Duff.

Kändisskapet kan locka många, men någon som har erfarenhet av att det inte alltid är en dans på röda rosor är Hilary Duff. Hon är just nu aktuell i feel good tv-serien "Younger" och har sedan tidigare skådespelat i en rad olika filmer och serier. 

Hilary Duff är just nu aktuell i tv-serien Younger. Bildkälla: Willy Sanjuan/AP/TT

Hilary Duff är just nu gravid i nionde månaden med sitt andra barn. I en video som Hilary publicerade på Instagram häromdagen får vi se hur livet som kändis kan se ut i Los Angeles. 

I videon filmar Hillary Duff när hon sitter i bilen och ber en paparazzi, som har följt efter henne hela dagen, att sluta.

"Jag är gravid i nionde månaden, jag har influensan, och jag har frågat dig om du kan lämna mig ifred, kan du snälla sluta ta bilder? Det är som att du jagar mig", hör man Hilary Duff säga till fotografen i videon. 

Istället för att be om ursäkt slår fotografen tillbaka mot Hilary Duff och menar på att hans morgon är bortkastad eftersom han inte hunnit ta några bilder på skådespelerskan.

Som caption till videon på Instagram skriver Hilary att mannen följt efter henne på sonens fotbollsmatch, till hennes systers hus och när hon gjorde ärenden under dagen.

"När folk säger att det är vad du får för att vara kändis blir jag trött. Det här är varje dag, varje månad och det är helt enkelt inte ok. Om en icke "kändis" (jag är ledsen att jag använder det ordet) blev behandlad så skulle polisen vara inblandad", avslutar Hilary inlägget. 

Paparazzis här och där är något som Hilary Duff dock verkar vara van vid. Bildkälla: Stella Pictures

Men Hilary Duff är inte den enda kändisen som tycker att det är jobbigt med kändisskapet, även det brittiska prinsparet Prins Harry och Meghan Markle har berättat vad dem tycker är jobbigt med strålkastarljuset. Se vad dem svarade i videon nedanför.