Kändisar med tvillingar – som du inte visste fanns

Hunter & Scarlet Johansson, Michael & Ashton Kutcher
Vissa är mer lika än andra. - Foto: Instagram/scarlettf4ncy/movingmountainstherapy
Dela på Pinterest
Lika som bär, eller? Här är kändisarnas mindre kända tvillingar.

1. Peyton List
Disneystjärnan Peyton List från bland annat 27 dresses har en tvillingbror vid namn Spencer, som faktiskt också är skådespelare. Han hade en roll i The Fosters och har även medverkat som gäst i syrrans tv show Bunk'd.

Bildkälla: Stella Pictures

2. Laverne Cox

Den här "Orange Is The New Black" skådespelaren har en tvillingbror som heter M Lamar. Han sysslar som musiker och spelade även Laverne's karaktär Sofia i "Orange Is The New Black". Laverne har även sagt till Conan O'Brien att hennes bror en gång misstogs för att vara henne, vilket hon definitivt inte gillade.

Bildkälla: Stella Pictures/Instagram/lamar_m_lamar

3. Willow Shields

Den här skådespelaren som är mest känd för sin roll som Primrose Everdeen i "The Hunger Games", har en tvillingsyster vid namn Autumn. Även hon har medverkat i en rad kortfilmer, dock har hon inte uppdaterat sin infosida på IMDb sedan 2014.

Bildkälla: Instagram/willowshields/autumnshields3

4. Scarlett Johansson

Den här kända skådespelaren har en tvillingbror som heter Hunter. Han jobbar inom politiken och var faktiskt en del av den tidigare presidenten Barack Obamas valkampanj under 2008.

Bildkälla: Instagram/scarlettf4ncy

5. Aaron Carter
Sångaren Aaron Carters tvillingsyster heter Angel. Tvillingarna verkar onekligen ha en nära relation då Aaron faktiskt ledde Angel till altaret under hennes bröllop med Corey Conrad 2014, enligt Cosmopolitan.

Bildkälla: Instagram/nickcartermylove

6. Ashton Kutcher
Michael är namnet på Ashton Kutchers tvillingbror. Under ett tal som Ashton höll under Robert D.Ray Pilliar of Character Award så pratade pratade han mycket varmt om sin bror, som har cerebral pares. Han sa bland annat att det var på grund av honom han lärt sig att älska människor som de är.

Bildkälla: Instagram/movingmountainstherapy

7. Gisele Bündchen
Supermodellen Gisele har hela 5 systrar, varav en av dem är hennes tvilling. Hon heter Patricia och är född fem minuter efter Gisele.

Bildkälla: Instagram/giselefann

8. Vin Diesel
Fast & The Furious stjärnan Vin Diesel har en tvillingbror vid namn Paul Vincent. Trots det är de inte speciellt lika utseendemässigt, men även Paul jobbar med underhållning. Dock verkar han inte gilla att stå i rampljuset lika mycket som Vin Diesel.

Bildkälla: TT/AP/Evan Agostini

Läs mer här:

10 kändispar som gjort slut och blivit ihop igen

Kändisparen som alla snackade om förut – men som vi glömt bort idag