Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

10 kändispar som gjort slut och blivit ihop igen

Dela på Pinterest
Det är inte bara vi vanliga människor som har kärleksproblem. Här är kändisparen som gjort slut och sedan återförenats igen.

1. Chrissy Teigen och John Legend

1. Chrissy Teigen & John Legend
Bildkälla: Stella Pictures

John ska vid ett tillfälle ha försökt göra slut med Chrissy, då han hade en väldigt stressig period i livet och kände att han förmodligen skulle vara gladare som singel. Men fröken Teigen tillät sig inte att bli dumpad. Hon skrev en tweet om att han va gnällig över allt, och att hon då helt enkelt sa nej. Så blir du ofrivilligt dumpad i framtiden så är det alltså bara att inte gå med på det.2. Justin Timberlake och Jessica Biel

Jessica Biel & Justin Timberlake
Bildkälla: Stella Pictures

Det här snygga paret började dejta redan under 2007, men bestämde sig i mars 2011 för att gå skilda vägar. Justin berättade i en intervju med Vanity Fair under juni det året hur mycket han saknade Jessica och att det var plågsamt för honom att prata om henne. Lite för plågsamt, uppenbarligen, då paret blev tillsammans igen i oktober samma år. 

3. Halsey och G-Eazy

Halsey & G-Eazy
Bildkälla: Stella Pictures

De var under 2017 som Halsey och G-Eazy började dejta varandra. Kort efter att de släppte låten "Him & I", som ironiskt nog innehåller texten "Vi har den där kärleken, den galna sorten", så avslöjades det att paret gjort slut. Men några månader senare var de på VMAs efterfest och ska då ha hållit varandra i handen. Dessutom ska dom ha kysst varandra på scenen under G-Eazys konsert i New Jersey. 

4. Justin Bieber och Hailey Baldwin

Hailey Baldwin & Justin Bieber
Bildkälla: Stella Pictures

De här turturduvorna dejtade redan under 2016. Enligt Hailey så ska det ha slutat illa och att de därefter  inte var vänner på ett bra tag. Men senare ska de alltså ha funnit varandra igen, och med tanke på deras planer på att gifta sig verkar de onekligen kärare än någonsin.

5. Gigi Hadid och Zayn Malik

Gigi Hadid & Zayn Malik
Bildkälla: Stella Pictures

Paret var tillsammans i två år innan de gjorde slut i mars det här året. Varför paret avslutade sin relation är fortfarande oklart. Men senare ska Gigi lagt upp en story på sin Instagram där hon såg ut att ha det mysigt med Zayn, så nu verkar de vara back on track.

6. Kourtney Kardashian och Scott Disick

Kourtney Kardashian & Scott Disick
Bildkälla: Dave Allocca/TT/AP

Det här kan nog vara en av de största på/av relationerna vi sett hos kändisarna. Scott och Kourtney träffades redan 2006 och enda sedan dess har det varit en riktig berg- och dalbana. Vi har sett både bråk framför kameran i KUWTK och otrohetshistorier. Paret har nu gått skilda vägar och Scott dejtar en tjej vid namn Sofia Richie. Kourtney, som nyss avslutat sin relation med Younes Bendjima, ska nyss ha setts i Mexico med 20 åriga Luka Sabba, skriver Cosmopolitan.

7. Bella Hadid och The Weeked

Bella Hadid & The Weekn
Bildkälla: Charles Sykes/AP/TT

Snyggigarna Bella Hadid och The Weeknd avslutade sin relation 2016. Efter det började han dejta Selena Gomez, men efter ett tag dumpade Selena sångaren för att istället vara med Justin Bieber. Kort därefter har The Weeknd och Bella börjat gilla varandras bilder på Instagram, och enligt Cosmopolitan ska The Weeknd även ha setts lämna Bellas lägenhet i New York.

8. Miley Cyrus och Liam Hemsworth

Liam Hemsworth & Miley Cyrus
Bildkälla: Chris Pizzelo/AP/TT

Under 2011 avbröt de här två deras förlovning, men 2016, hela fem år senare ska he ha blivit ett par igen. Detta bekräftar Miley som faktiskt har på sig samma ring som hon fick av Liam 2012.

9. Rachel Bilson och Hayden Christensen

Rachel Bilson & Hayden Christensen
Bildkälla: Peter Kramer/AP/TT

Kändisarna verkar köra mycket på den här on/off grejen. De här två fann varandra 2008 när de spelade in filmen "Jumper" tillsammans. Kort därefter förlovade de sig, men efter ett tag bestämde de sig för att ta ett break. Några månader senare började de dejta igen och skaffade barn. Men efter nio år fram och tillbaka avslutade de relationen 2017.

10. Rob Kardashian och Blac Chyna

Rob Kardashian & Blac Chyna
Bildkälla: TT/AP

Den här relationen har många följt med spänning, och den har minst sagt varit kaotisk. Redan från början blev det lite snurrigt, då Rob träffade Chyna genom att hon var ex till Kylie Jenners dåvarande kille. Allting verkade vara frid och fröjd mellan paret fram tills att deras dotter Dream föddes. Bara en månad senare gjorde paret slut, och därefter har de velat fram och tillbaka mellan att vara superkära till att verka avsky varandra. Nu verkar det dock som att de har gått skilda vägar för gott då båda har stämt varandra. Men man ska aldrig säga aldrig.

Läs mer här:

Här är kändisarna som väntar barn 2018

Kändisparen som alla snackade om förut – men som vi glömt bort idag