6 kändispar som gjort slut och blivit ihop igen

Bella Hadid, The Weeknd, Kourtney Kardashian, Scott Disick, Chrissy Teigen, John Legend
Här är kändisarna som funnit varandra igen - Foto: TT/AP/Charles Sykes/Dave Allocca/Stella Pictures
Dela på Pinterest
Det är inte bara vi vanliga människor som har kärleksproblem. Här är kändisparen som gjort slut och sedan återförenats igen.


Bildkälla: Stella Pictures

1. Chrissy Teigen och John Legend

John ska vid ett tillfälle ha försökt göra slut med Chrissy, då han hade en väldigt stressig period i livet och kände att han förmodligen skulle vara gladare som singel. Men fröken Teigen tillät sig inte att bli dumpad. Hon skrev en tweet om att han va gnällig över allt, och att hon då helt enkelt sa nej. Så blir du ofrivilligt dumpad i framtiden så är det alltså bara att inte gå med på det.


Bildkälla: Stella Pictures

2. Justin Timberlake och Jessica Biel

Det här snygga paret började dejta redan under 2007, men bestämde sig i mars 2011 för att gå skilda vägar. Justin berättade i en intervju med Vanity Fair under juni det året hur mycket han saknade Jessica och att det var plågsamt för honom att prata om henne. Lite för plågsamt, uppenbarligen, då paret blev tillsammans igen i oktober samma år. 

Bildkälla: Stella Pictures

3. Justin Bieber och Hailey Baldwin

De här turturduvorna dejtade redan under 2016. Enligt Hailey så ska det ha slutat illa och att de därefter  inte var vänner på ett bra tag. Men senare ska de alltså ha funnit varandra igen, och med tanke på deras planer på att gifta sig verkar de onekligen kärare än någonsin.

Bildkälla: Stella Pictures

4. Gigi Hadid och Zayn Malik

Paret var tillsammans i två år innan de gjorde slut i mars det här året. Varför paret avslutade sin relation är fortfarande oklart. Men senare ska Gigi lagt upp en story på sin Instagram där hon såg ut att ha det mysigt med Zayn, så nu verkar de vara back on track.

Bildkälla: Charles Sykes/AP/TT

5. Bella Hadid och The Weeked

Snyggigarna Bella Hadid och The Weeknd avslutade sin relation 2016. Efter det började han dejta Selena Gomez, men efter ett tag dumpade Selena sångaren för att istället vara med Justin Bieber. Kort därefter har The Weeknd och Bella börjat gilla varandras bilder på Instagram, och enligt Cosmopolitan ska The Weeknd även ha setts lämna Bellas lägenhet i New York.

Bildkälla: Chris Pizzelo/AP/TT

6. Miley Cyrus och Liam Hemsworth

Under 2011 avbröt de här två deras förlovning, men 2016, hela fem år senare ska he ha blivit ett par igen. Detta bekräftar Miley som faktiskt har på sig samma ring som hon fick av Liam 2012. Idag är de gifta och en fun fact är att svenska Elvira råkade få Mileys privata bilder från bröllopet när hon skulle framkalla sina bilder. Läs mer om det här!


Läs mer här:

Här är kändisarna som väntar barn 2018

Kändisparen som alla snackade om förut – men som vi glömt bort idag