William Segerdahl vinnare i Idol 2018 – enligt oddsen

William Segerdahl
Han kan ta hem hela Idol. - Foto: Fredrik Sandberg/TT
Dela på Pinterest
Ikväll drar fredagsmyset framför Idol 2018 igång, och enligt oddsen är det William Segerdahl som kommer att ta hem segern.

Enligt Unibets odds så är vinnaren av Idol 2018 redan utsedd. William Segerdahl är killen som mest sannolikt kommer att kamma hem vinsten. När han framförde sin audition fick han både applåder och stående ovationer från juryn, och resan fortsätter i samma spår.

William Segerdahl. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

Efter William Segerdahl är Ambér Flores och Bragi Bergsson tippade att komma långt i tävlingen. De som däremot kämpar längst ner på listan är Vanja Engström och Tua Selge. Den sista deltagaren som lyckades ta sig till fredagsfinalen, William Strid, har inte heller de bästa oddsen.

Förväntningarna på höstens första fredagsfinal är skyhöga.

Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

– Det är mycket kul att det äntligen är dags för fredagsfinal. Förra veckan chockade ju Per Lernström tittarna då han gav William Strid beskedet att han fick den trettonde finalplatsen. Vi får se om Per o co kommer ha några överraskningar även ikväll. Apropå överraskningar så skulle det vara en jätteskräll om någon av topptrion åker ur ikväll, särskilt segertippade Segerdahl, säger Unibets spelexpert Henrik Holm.


Darin under Idoltiden. Bildkälla: Björn Larsson Ask/SvD/TT

Idol sändes för första gången år 2004, och är minst lika populärt idag 14 år senare. Vanliga människor som drömmer om att bli popstjärnor gör upp om segern som innebär ett skivkontrakt. Många framgångsrika kändisar som till exempel Darin, Danny Saucedo och Amanda Winberg har börjat sina karriär i programmet.

Såhär ser oddslistan ut hos Unibet i skrivande stund:

William Segerdahl 1.75
Ambér Flores 8.00
Bragi Bergsson 8.00
Kadiatou Holm Keita 10.00
Maximilian Bergstrand 10.00
Sebastian Walldén 10.00
Nathalie Brydolf 14.00
William Strid 16.00
Ki Soe 18.00
Matice Kamara 21.00
Nadia Cameron 21.00
Tua Selge 26.00
Vanja Engström 26.00 

Programledarna Gina Dirawi och Per Lernström. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

Den första fredagsfinalen av Idol 2018 går av stapeln ikväll klockan 20:00 på TV4, TV4 Play och C More. Temat kommer att vara fredagsparty och det ska bli bli låtar av artister som bland annat Drake, Robyn och David Guetta.

Läs mer här: 

Nikki Amini ber om ursäkt efter Izadoras audition