Isabella Löwengrips misstänkta stalker identifierad – allt som hänt

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip ber följare om hjälp - Foto: Bildkälla: Instagram/Isabellalowengrip
Dela på Pinterest
Isabella "Blondinbella" Löwengrip har under en längre tid skrivit om en man som besökt hennes hem. Nu har Isabella fått nog och vädjar om hjälp till hennes följare.

Det var i september som Isabella "Blondinbella" Löwengrip fick ett oväntat och otäckt kvällsbesök av en okänd man. I bloggen har Isabella tidigare varit öppen med att kändisskapet har sina baksidor och i samband med det har hon bland annat fått torgskräck

17 september 2018 – polisen tvingas komma hem till Isabella

Isabella Löwengrip hade planerat in en myskväll med sig själv, men den fick ett abrupt slut när en man, enligt hennes egna ord, stod utanför huset och betedde sig psykiskt sjuk. Mannen ville inte lämna huset vilket slutade med att Isabella fick låsa in sig i ett rum med säkerhetsdörr samtidigt som hon hade kontakt med sin livvakt. Polisen kom till huset men fick inte tag på mannen som stått utanför, det slutade med att Isabella sov borta och mådde dåligt flera dagar efteråt då hon bland annat inte kunde få bort mannens ansikte ur näthinnan.

Isabella Löwengrip berättar nu om den obehagliga stalkern. Bildkälla: Instagram/Isabellalowengrip

1 oktober 2018 – mannen står utanför Isabellas hus igen

Det var när Isabella skulle köra ut från sitt garage som mannen stod utanför igen. Isabella och mannen fick ögonkontakt så hon var snabb med att ringa livvakten och åka och hämta barnen. Efter att Isabella och barnen ätit middag bankar någon på dörren, när hon kollade mot övervakningskamerorna såg hon att det var samma man som tidigare. 

"Jag väljer att berätta om det som händer för att ni ska få en förståelse för min vardag. Och kanske kanske att han läser det här och väljer att sluta. Jag är inte rädd men det är frustrerande", skrev Isabella i ett inlägg efter händelsen.

Isabella Löwengrip valde att konfrontera mannen. Bildkälla: Instagram/Isabellalowengrip

5 oktober 2018 – mannen är tillbaka ytterligare en gång

Men det var i fredags, när Isabella Löwengrip var på väg hem för fredagsmys med barnen Gillis och Sally, som hon fick nog av mannen. När hon skulle köra upp på uppfarten till huset såg hon att han stod och väntade utanför på henne, men istället för att ignorera honom blev Isabella så trött att hon bestämde sig för att konfrontera mannen genom att köra efter och fråga vad det är som han vill henne. 

"Han svar är "I don't remember, I have to go". Det är det enda han säger och upprepar att han inte minns. Jag avslutar med att jag önskar att han ska sluta för att han skrämmer mina barn", skriver Isabella om mötet med stalkern i ett blogginlägg

7 oktober 2018 – Isabella Löwengrip publicerar bilder på mannen och ber hennes följare om hjälp

Isabella Löwengrip blir less på att mannen inte försvinner och lämnar henne och familjen i fred. I samband med det väljer hon att publicera bilder från övervakningskamerorna och frågar hennes följare om dem vet vem mannen som bankar på hennes dörr titt som tätt är. 

Senare, samma dag, publicerar Isabella ytterligare ett inlägg där hon förklarar att mannen är identifierad och att de har tagit ärendet vidare.

I början på november kommer Isabella Löwengrip flytta från lyxhuset på Lidingö och flytta in i ett nytt, om möjligt, ännu lyxigare hus. Förhoppningsvis kommer hennes stalker inte att stå utanför hennes nya hus. Är du nyfiken på hur Isabella bor och summan som hon sålde huset för? Då borde du kika i videon nedanför.