Isabella Löwengrip öppnar upp sig om torgskräcken

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip öppnar upp om baksidorna med offentligheten - Foto: Instagram/isabellalowengrip
Dela på Pinterest
Offentlighet kan ofta bidra till torgskräck, något som Isabella Löwengrip har fått erfara under hennes tio år i rampljuset.

Kändisskapet har sina för- och nackdelar, något som Isabella "Blondinbella" Löwengrip har erfarenhet av. I över tio år har Isabella varit ett känt ansikte utåt, vilket har gett entreprenören en slags ångest som hon i ett inlägg berättar om.

Vi är vana vid att se Isabella Löwengrip lite överallt, är det inte på Instagram så är det på en löpsedel. Från och med idag kan till exempel de i Stockholm se henne vid tunnelbanan då hon har blivit fotograferad i samband med en kampanj tillsammans med Fitnesscollection. 

Isabella Löwengrip berättar om hennes torgskräck som hon fått i samband med offentligheten. Bildkälla: Lars Pehrson/SvD/TT

Isabella skriver själv i bloggen att all den uppmärksamhet som hon ständigt har riktad mot sig kan leda till att hon får en så kallad torgskräck. 

"Om jag är på första sidan av en kvällstidning blir det fler människor som kommer fram på gatan (det är x antal personer varje dag och så har det varit i över tio år), när jag mår bra gör det inget (tvärtom bara roligt!) men blir det lite för mycket leder det till ångestkänslor", skriver Isabella i ett blogginlägg.

Isabella Löwengrip har sedan tidigare två barn, sonen Gillis och dottern Sally. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

Isabella menar att det alltid är bra för bolagens del att hon syns i press och media, men det är när hon får torgskräck som de dagarna kan bli väldigt påfrestande för henne. I de situationerna som hon får torgskräck skriver hon att det är viktigt att hon inte pressar sig själv i sociala sammanhang. 

"Torgskräcken grundar sig i jobbiga händelser som inträffat i offentlig miljö och det har lett till en posttraumatiskstress som aldrig riktigt försvinner. Jag har ju gått hos en psykolog till och från i många år för att lära mig att leva med offentligheten och i slutändan är det ju värt det. Men vissa dagar är tuffare än andra", fortsätter Isabella Löwengrip skriva i inlägget. 

Isabella Löwengrip är entreprenören med tusen bollar i luften. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

För inte så länge sedan berättade Isabella att hon ska sälja sitt hus på Lidingö och att hon köpt en ny, större och lyxigare villa. I förra veckan fick vi även veta ungefärliga siffror på vad Isabella tjänade förra året.