Därför gråter Justin Bieber över Selena – efter bröllopet med Hailey

Justin & Hailey går bredvid varandra, Selena Gomez
Ännu en gång gråter Justin offentligt. - Foto: Stella Pictures/John Salangsang/AP/TT
Dela på Pinterest
Justin Bieber har fångats på bild gråtande vid två tillfällen en senaste veckan, och det kan ha att göra med exet Selena Gomez.

Justin Bieber är inte killen som gillar att dölja sina känslor. Världsstjärnan har setts gråtande offentligt, och inte bara en gång. Han ska nämligen ha fångats på bild i tårar vid två olika tillfällen under de senaste dagarna, enligt Cosmopolitan

Justin har setts bryta ihop flera gånger på grund av Selena. Bildkälla: Instagram/justinbieber

Anledningen till gråtfesten stavas Selena Gomez, som är Justins ex. Under förra veckan skrevs det om att Selena Gomez lagts in på sjukhus på grund av att haft ett mentalt sammanbrott. Det var en vän till Selena som ska ha tagit henne till ett sjukhus i Los Angeles då hennes blodvärden var dåliga, något som är vanligt efter att ha genomfört en njurtransplation. 

Efter besöket fick hon lämna sjukhuset, men tvingades åka dit igen kort därefter och ska även under den vistelsen ha fått en panikattack på sjukhuset.

Justin Bieber har fortfarande känslor för Selena. Bildkälla: Richard Shotwell/AP/TT

Att Selena mår dåligt är någonting som tagit väldigt hårt på Justin, då han fortfarande bryr sig om sitt ex otroligt mycket och älskar henne som en vän. 

"Justin älskar fortfarande Serena oerhört mycket, men som vän och han ber för henne. Det är mycket som går hans väg just nu, men han känner sig inte hel, och han är inte okej", berättar en källa för Us Weekly.

Selena och Justin har minst sagt en lång historia bakom sig. Kändisarna dejtade till och från i flera år, senast i våras såg de kärare ut än någonsin. Deras söta hångelbilder kunde ge vem som helst fjärilar i magen.

Men nu verkar det vara över på riktigt, i somras friade nämligen Justin till sin nuvarande wifey Hailey Baldwin.

Det här är inte första gången Justin gråter offentligt. För några månader sedan spreds det bilder på världsstjärnan under en cykeltur, då en gråtande Justin får tröst av frugan Hailey Baldwin. Fansen undrade självklart vad som hade hänt, och mer om det kan du se i videon nedanför.

Läs mer här:

Så här har Selena Gomez agerat efter Justin Biebers förlovning

Justin Biebers uppträdande på gatan i London chockar fansen totalt