Justin Biebers uppträdande på gatan i London chockar fansen totalt

Vad gjorde Justin egentligen på gatan? - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Det var under en tripp till London som förvånade fans fick syn på Justin Bieber sittandes på gatan framför Buckingham Palace.

Justin Bieber och hans babe Hailey Baldwin hänger i London tillsammans. Häromdagen passade paret på att spendera kvalitetstid med varandra och besökte alla stadens klassiska turistställen, såsom bland annat The London Eye, Hyde Park och Buckingham Palace. 

Det var när Justin och Hailey var utanför välkända The Palace som det otippade skedde. Helt plötligt satte sig världsstjärnan ner, drog fram en gitarr och började framföra ett uppträdande framför Hailey – mitt på gatan! Enligt Cosmopolitan ska han ha sjungit en vacker version av hans låt "Cold Water". Måna fans och diverse människor beskådade den uppseendeväckande händelsen, och några lyckades även fångade det på film. Även Hailey själv ska ha filmat uppträdandet och verkade både imponerad och stolt av sin pojkvän. Hur gulligt av Justin?


Bildkälla: Stella Pictures


Många blev förvånade av denna syn. Bildkälla: Stella Pictures

Justin och Hailey är inte de paret som gillar att vara diskreta, om man säger så. En hel del rykten har florerat den senaste tiden kring huruvida de har gift sig eller inte. Det hela började för några dagar sedan med att paret sågs i ett tingshus för att få ett äktenskapstillstånd. Vittnen till detta ska ha hört Justin säga "Jag kan inte vänta tills vi gifter oss, älskling", skriver Cosmopolitan

Dagen efter ska Justins mamma ha skrivit en tweet med texten "kärlek är ovillkorlig". 


Några dagar senare ska Hailey ha förnekat giftermålet i en tweet, och kort därefter tagit bort tweeten. Men Alec Baldwin som är farbror till Haiely ska då ha sagt att det var sant, skriver Cosmopolitan. Vissa hävdar alltså att de är gifta, medans andra säger att det inte har hänt.

Är dom gifta eller inte? Bildkälla: Stella Pictures

Vi väntar med spänning på vad som kommer att ske härnäst. Men oavsett om de gulliga paret är gifta eller inte verkar de onekligen upp över öronen kära!

Läs mer här:

Scooter Braun om Justins mörka år: fruktade Biebers död

Justin Bieber avslöjar varför han grät häromdagen