Därför snackar alla om redigeringen i Johannaeolssons bild från Paris

Alla undrar varför. - Foto: Instagram/johannaeolsson
Dela på Pinterest
Influencern Johanna Olsson har lagt upp bilder av sig själv på sitt Instagram-konto där hon utger sig för vara i Paris, och alla undrar varför.

Influencern Johanna Olsson (@johannaeolsson) driver ett stort Instagram-konto med 492 000 följare. Hon har blivit känd för sina snygga outfitbilder och är en riktig trendsättare. Den 28-åriga influencern har sin bas i Chelsea i London, men reser ofta runt i världen och har varit på en hel del drömmiga ställen.

På hennes senaste Instagram-bilder har vi fått följa hennes vacay i Paris. På bilderna står hon hon bland annat och poserar med Eiffeltornet i bakgrunden och sippar vin på franska uteserveringar. Men det som sticker ut med dessa bilder är att fansen påstår att hon har photoshopat in sig själv. 

Ser du missen? Bildkälla: Instagram/johannaeolsson

På den här bilden har Johanna checkat in på "Loulou restaurant" och vi måste medge att det ser väldigt äkta ut. Men kollar man noga till vänster i bilden, så ser man att en bit av den gamla bakgrunden är kvar i bilden.

Många följare ifrågasätter bilderna. Bildkälla: Instagram/johannaeolsson

Flera av bilderna har fått kommentarer från följare som påpekar att det är fejk. Många ifrågasätter varför hon gör det, medan andra tycker det är roligt.

Overkligt snyggt. Bildkälla: Instagram/johannaeolsson

Detta är inte första gången Johanna skapar skriverier på Instagram. Influencern hängde även med på den pasta-våg som sköljde över allas feed för ett tag sedan, nämligen att beställa in en tallrik med mat på en restaurang enbart för att ta en bild med den – för att sedan inte äta den. 

Frågan alla ställer sig just nu är varför Johanna lagt upp dom photoshopade bilder från Paris. Är det för att det är knapert på kontot just nu, eller vill hon bara skapa reaktioner? Oavsett anledningen vet den här donnan garanterat hur man drar uppmärksamhet till sig och skapar spridning, något man alltid vill lyckas med som influencer. Vi väntar med spänning på hennes nästa move.

Arbetar man som influencer är bildredigering en stor del av jobbet. Vill du se appen dom använder sig av? Spana in videon nedan:

Läs mer här:

5 saker du måste veta om Johanna E Olsson

Det här gjorde svenska profilerna innan de blev influencers