Här är t-shirten Kendall Jenner hade på sig från Wish

Kendall Jenner är ett Wish-fan. - Foto: Charles Sykes/AP/TT/Unsplash
Dela på Pinterest
Kendall Jenner har lagt upp en bild på Twitter med en t-shirt från Wish, och reaktionerna lät inte vänta på sig.

Kendall Jenner fyller snart 23 år och är en av världens mest betalda fotomodeller. Med visningar för bland annat Victoria Secret i bagaget lär hon knappast några problem med att få vardagen att gå ihop, om man säger så.

Kendall Jenner är en av världens mest betalda modeller. Bildkälla: Jordan Strauss/AP/TT

Något som därför är lite otippat är att vi häromdagen kunde se Kendall glida runt i en t-shirt från sajten Wish. Wish är en e-handel som på bara några år har blivit nästan lika vanlig att shoppa på som hos Ikea. På sajten hittar du allt ifrån elektronik, kläder, smink och mycket mer. Det Wish är mest kända för förutom det breda sortimentet, är att allt säljs till mycket låga priser. Detta på grund av att företaget använder sig av kinesiska tillverkare och på så sätt kan hålla kostnaderna nere.

Här är bilden Kendall Jenner postade på sin Twitter:

Bilden är tagen under en Lakers match, och fröken Jenner har alltså på sig en svart t-shirt med trycket "Wish". Hon har även taggat @WishShopping i Tweeten. Wish har i sin tur repostat Kendalls Tweet och svarat "Tack för kärleken Kendall". Vi gissar att detta är ett samarbete mellan supermodellen och shoppingtjänsten, och detta har fått kommentarsfältet att gå varmt på Twitter.

Många Twittrare menar att det är märkligt att Kendall, som är en av världens mest betalda modeller, har på sig en t-shirt från en sida som är känd för sina låga priser. Många har kommenterat och frågat hur mycket Kendall fått betalt från Wish för att ha på sig tröjan.

"Handlar du ens där?", kommenterar en användare.

Många ifrågasätter om Kendall verkligen handlar på Wish. Bildkälla: Instagram/kendalljenner

Flera personer har även skrivit att de har beställt varor från Wish som de fått vänta i flera veckor på, eller som inte kommit alls. Men det finns också en hel del positiva kommentarer, många hyllar Wish och verkar vara nyfikna på att handla, vilket förmodligen var avsikten med bilden.

Dock är många överlag kritiska till e-handeln, bland annat på grund av att man inte riktigt vet hur arbetsförhållandena ser ut hos de som jobbar i fabrikerna, men också för att det inte är hållbart för miljön att frakta hit så pass mycket varor från Kina. Trots detta är sajten onekligen riktigt poppis, och Kendalls bild kommer säkert håva in en och annan ny användare.

Det här är inte första gången Kendall drar uppmärksamhet till sig med sina kläder. Tidigare i höstas hade hon på sig ett par minst sagt märkliga byxor. Spana in videon nedan för att se hur dom såg ut:

Läs mer här:

Kendall Jenner öppnar upp sig om ångest – och hur den påverkar henne

Så här såg Kylie och Kendall Jenner ut när de va små